Καλός καιρός σήμερα - Εως τους 30 ο υδράργυρος

Υψηλές θερμοκρασίες και καλοκαιρία σήμερα. Μικρή πτώση το Σαββατοκύριακο και λίγες βροχές. Αναλυτικά ο καιρός.

kalos-kairos-simera---ews-tous-30-o-udrarguros
SHARE THIS
0
SHARES

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε σήμερα Παρασκευή, με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. 

Μακεδονία, Θράκη

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Σάββατο 

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια και ανατολικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειoανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι σταδιακά στα ανατολικά θα γίνουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βόρεια.

Κυριακή

Στα βορειοδυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση κυρίως στα βόρεια και ανατολ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook