Κάμεραμαν του ερωτικού σκανδάλου: Με έλεγε «πολυεργαλείο»

Μια σύζυγος σκηνοθέτης, μια τηλεπαρουσιάστρια - ερωμένη, απειλές, ζήλεια και δυο πολύ θυμωμένες γυναίκες.

kameraman-tou-erwtikou-skandalou-me-elege-poluergaleio
SHARE THIS
0
SHARES

Στις 21 Οκτωβρίου μια γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε την «επίσκεψη» της σκηνοθέτιδάς της και του συζύγου της, καμεραμάν της ΕΡΤ, όχι για καλό σκοπό, αφού η τελευταία ανακάλυψε πως η παρουσιάστρια διατηρούσε κρυφό δεσμό με τον σύζυγό της και έφτασε εκεί για να ζητήσει εξηγήσεις. Ύβρεις, χειροδικίες και μηνήσεις, ασφαλιστικά μέτρα και μια ροζ πικάντικη ιστορία άρχισε να παρουσιάζεται και  όπως φαίνεται έχει και πολλές όψεις.

Ο καμεραμάν, σύζυγος της σκηνοθέτιδας και μάλλον "μήλον της έριδος" ανάμεσα στις δύο γυναίκες μιλά στο «Πρώτο Θέμα» για το χρονικό της σχέσης του με την παρουσιάστρια που τον αποκαλούσε «πολυεργαλείο». 

 

Ο Δ.Ζ. άρχισε να εργάζεται στην ΕΡΤ το 2018 και γνωρίστηκε με την παρουσιάστρια ενώ αναπτύσσουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους - και με φιλοδοξία να έχουν και επαγγελματική συνεργασία εκτός καναλιού- μια φιλική σχέση. Όπως περιγράφει στη συνέντευξή του ο καμεραμάν, η παρουσιάστρια τον ενθαρρύνει και εκείνος γίνεται βασικός συντελεστής της εκπομπής της, μάλιστα τον αποκαλούσε «πολυεργαλείο» και του υποσχόταν να αναλάβει την παραγωγή της εκπομπής με την αλλαγή κυβέρνησης. Μάλιστα οι δυο οικογένειες, του καμεραμάν και της τηλεπαρουσιάστριας, γνωρίστηκαν, και σε φιλικό επίπεδο και η  σχέση εξελισσόταν ομαλά, ώσπου η τηλεπαρουσιάστρια άρχισε να διεισδύει στην προσωπική ζωή του ζευγαριού που λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν διένυε και την καλύτερη φάση του. Η παρουσιάστρια άρχισε να γίνεται χειριστική, κτητική και -όπως περιγράφει ο καμεραμάν-, να κατηγορεί τη σύζυγό του, ενώ άφηνε διαρκώς σεξουαλικά υπονοούμενα. 

 

Ο καμεραμάν και η παρουσιάστρια άρχισαν να έχουν ερωτικές επαφές τον Σεπτέμβριο του 2019, αλλά η σύζυγός του ανακάλυψε τι συμβαίνει και τον έδιωξε από το σπίτι. Παράλληλα αρχίζει ένα σενάριο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ταινία ερωτικής αντιζηλίας. Η σύζυγος «καρφώνει» την τηλεπαρουσιάστρια στον σύντροφό της ο οποίος τη χωρίζει, ο καμεραμάν μετανιωμένος επιστρέφει στην οικογενειακή εστία κάνοντας έξαλλη την ερωμένη του τηλεπαρουσιάστρια και όλα οδηγούν στην ένταση μια δημόσιας αντιδικία που θα λυθεί στα δικαστήρια όπου έχουν καταφύγει και οι δυο πλευρές. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook