«Καμία παράνομη συναλλαγή με τη Novartis» λέει η διαφημιστική που ελέγχεται

Τι λέει ο υπεύθυνος της διαφημιστικής που ελέγχεται από τους εισαγγελείς Διαφθοράς

kamia-paranomi-sunallagi-me-ti-novartis-leei-i-diafimistiki-pou-elegxetai
SHARE THIS
0
SHARES

Αρνείται ο εκδότης και υπεύθυνος της διαφημιστικής που κατά τους εισαγγελείς Διαφθοράς φέρεται να εμπλέκεται σε εικαζόμενη νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων από τη Novartis, οποιαδήποτε παράνομη πράξη του. 

Μέσω του συνηγόρου του Απόστολου Λύτρα, ο ελεγχόμενος τονίζει πως δεν είχε καμία παράνομη συναλλαγή με την Novartis , πολλώ δε μάλλον με πολιτικά πρόσωπα: «Δεν υπάρχει καμία υπετιμολόγηση στις συναλλαγές και τις διαφημίσεις της Novartis που καταχωρίζονταν στο περιοδικό του εντολέα μου, ανέφερε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος και επισημαίνει πως δεν υφίσταται εικονικότητα στις συναλλαγές.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα όλα τα τιμολόγια , που κατά τους εισαγγελείς είναι εικονικά, αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρείχε ο εντολέας του στη Novartis. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του διαφημιστή ο κληθείς με την ιδιότητα του υπόπτου δεν γνωρίζει κανένα πολιτικό προσωπο, δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επαφή με πολιτικό πρόσωπο , «πολλώ δε μάλλον συναλλαγές ή γνώση για συναλλαγές τρίτων με πολιτικά πρόσωπα».

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος, ο εντολέας του θα εξηγήσει στους εισαγγελείς τη σχέση που είχε με τον κ. Φρουζή και άλλους υπαλλήλους της Novartis.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook