X

Καπραβέλος: Να διεξαχθούν χωρίς παρουσία κόσμου οι παρελάσεις - Γεμίζουν οι ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Εξαιρετικά ανήσυχος, είναι ο κ ιατρός Ν. Καπραβέλος,σχετικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων παρουσία κόσμου και τη μεγάλη αύξηση των εισαγωγών σε ΜΕΘ, εξαιτίας του κορονοϊού

Γράφει: TheToc team

Εξαιρετικά ανήσυχος σχετικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων την 28η Οκτωβρίου παρουσία κόσμου και τη μεγάλη αύξηση των εισαγωγών σε ΜΕΘ βαριά πασχόντων από κορονοϊο, εμφανίζεται ο Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου "Παπανικολάου". κ. Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάϊ, το Σάββατο, ο κ. Καπραβέλος επισήμανε "την ανάγκη να μην πιεστεί περαιτέρω το ΕΣΥ και για την επιβολή αυστηρών μέτρων όσον αφορά στις παρελάσεις".

Διαβάστε Επίσης

Ο καθηγητής έκανε λόγο για " "Γολγοθά" των υγειονομικών , καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση στις μονάδες λόγω των ανεμβολίαστων ασθενών"

Παράλληλα. έκανε έκκληση ώστε παρελάσεις και θρησκευτικές εορτές, να πραγματοποιηθούν υπό ισχύ πολύ αυστηρών μέτρων, ενώ μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν είναι τόσο μεγάλη η πίεση τότε να απαγορευτεί η παρουσία κόσμου σε αυτές

Υπογράμμισε δε, ότι ο χειμώνας αναμένεται να είναι δύσκολος και ότι χρειάζονται πολύ αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

"Δεν μπορεί να δεχθεί άλλη πίεση το ΕΣΥ , όλοι πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτό", δήλωσε.

Πηγή: skai.gr