Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση του 26χρονου Παναγιώτη Βλάσση από την Καρδίτσα, με τα ίχνη του να έχουν χαθεί από την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Σκόπευε να ταξιδέψει για Αθήνα, αλλά το όχημά του βρέθηκε εγκαταλειμμένο στον Πρόδρομο Καρδίτσας.
Ειδικότερα, σύμφρωνα με τη σχετική ανακοίνωση των αρχών, ο 26χρονος εξαφανίστηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τους οικείους του, ο Παναγιώτης, την ημέρα που εξαφανίστηκε, σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Παναγιώτης Βλάσσης έχει ύψος 1,88 μ. και 95 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas, τη μέρα που εξαφανίστηκε.
Να τονίσουμε ότι όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού: "Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην "Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017", σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση".
Δείτε τη φωτογραφία: