Αναστάστωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό σημείο του Αγίου Δημητρίου, καθώς ένας ανήλικος οδηγώντας κλεμμένο όχημα έπεσε στην πρόσοψη καφετέριας στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Πριάμου, έπειτα από καταδίωξη από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 22:30, όταν αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ. με δύο επιβαίνοντες, του οποίου είχε δηλωθεί η κλοπή.
Ο οδηγός αγνόησε το σήμα των αστυνομικών να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να παρασύρει δύο μηχανές και να καταλήξει στην πρόσοψη του καταστήματος.
Ακολούθησε πεζή καταδίωξη οδηγού και συνοδηγού, με τον πρώτο να συλλαμβάνεται λίγο αργότερα και να διαπιστώνεται ότι είναι ανήλικος (γεννηθείς το 2009).
Ο δεύτερος άνδρας αναζητείται.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr