Καταδίωξη ληστών με πυροβολισμούς στο Μοσχάτο

Ο έλεγχος των αστυνομικών σε ύποπτο αυτοκίνητο, κατέληξε σε καταδίωξη στους δρόμους του Μοσχάτου, με τους δράστες να πυροβολούν κατά των αστυνομικών. Μία σύλληψη.

katadiwksi-listwn-me-purobolismous-sto-mosxato
|
SHARE THIS
0
SHARES

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στις 22:30, επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να ξεφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη στην οδό Θεσσαλονίκης, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην περιοχή. Στον αριθμό 44 της συγκεκριμένης οδού, το αυτοκίνητο σταμάτησε, με τους δράστες να το εγκαταλείπουν και να τρέπονται σε φυγή. Δύο από τους δράστες πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών που επιχειρούσαν να τους ακινητοποιήσουν. Μερικά λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να συλλάβουν τον αλλοδαπό οδηγό του οχήματος, ενώ οι δύο οπλοφόροι συνεργοί του είχαν καταφέρει να διαφύγουν.

Η καταδίωξη εξελίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μοσχάτο και από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα οι δράστες είχαν εισβάλει σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στη Λ. Καλαμακίου 75 στον Άλιμο, όπου με την απειλή όπλων είχαν καταφέρει να αρπάξουν από τον ιδιοκτήτη, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών συνεχίζεται όπως και η έρευνα για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook