
Επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων έσπασε την τζαμαρία και πέταξε φωτοβολίδα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην Ούλαφ Πάλμε. Η επίθεση σημειώθηκε στις 4 παρά 10 τα ξημερώματα.
ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στα γραφεία του κόμματος στην Καισαριανή: «Η Αριστερά δεν εκφοβίζεται και δεν εκβιάζεται»
Σαφές μήνυμα πως η Αριστερά δεν εκφοβίζεται, στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεση στα γραφεία του κόμματος στην Καισαριανή.
«Η επίθεση με κροτίδα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής, τα ξημερώματα της Πέμπτης, δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσει» τονίζεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
«Η Αριστερά ούτε εκφοβίζεται ούτε εκβιάζεται από τραμπούκους που δρουν στο σκοτάδι» καταλήγει η ανακοίνωση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr