Δύο αστυνομικοί έχουν χάσει τις τελευταίες τρεις ημέρες τη ζωή τους, χτυπημένοι από τον κορονοϊό. Ο δεύτερος, 52χρονος πατέρας ενός παιδιού, που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας, άφησε την τελευταία του πνοή χθες, Τετάρτη.
Ο άτυχος 52χρονος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ από τις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός.
Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN tv, ο 52χρονος κόλλησε κορονοϊό εν ώρα καθήκοντος.
Ο κ. Γερακαράκος αναφέρθηκε στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι αστυνομικοί από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού και ενημέρωσε πως είναι συνολικά 500 οι αστυνομικοί που είναι θετικοί στον κορονοϊό. "Αστυνομικοί πληρώνουν τεστ από την τσέπη τους. Η υπηρεσία κάνει δειγματοληπτικά τεστ, όχι για όλους. Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε θετικό κρούσμα στο σπίτι του πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του", αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Γερακαράκος καταγγέλλει το γεγονός ότι αστυνομικοί που τους έβρισκαν θετικούς στον ιό, έμπαιναν κανονικά σε υπηρεσία.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr