X

Σοκ: Οδηγός λεωφορείου βρίζει γυναίκα επιβάτη - "Άει στο διάολο χοντρή, πατσαβούρα" [βίντεο]

Καταγγελία έκαναν δύο επιβάτιδες τις οποίες οδηγός λεωφορείου έβρισε χυδαία - Αποκαλυπτικό βίντεο για όσα διαδραματίστηκαν

Γράφει: TheToc team

Σοκάρει το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με έναν οδηγό λεωφορείου να επιτίθεται φραστικά σε επιβάτιδα την οποία και έβρισε χυδαία.

Η γυναίκα έκανε καταγγελία για την απαράδεκτη συμπεριφορά του οδηγού του λεωφορείου της γραμμής Α8 στο Μαρούσι, το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, η ίδια ήταν μάρτυρας σε περιστατικό όπου άλλη επιβάτιδα κρατώντας δύο σακούλες και ενώ έψαχνε να βρει και να βάλει τη μάσκα της, δέχθηκε υβριστική επίθεση από τον συγκεκριμένο οδηγό του λεωφορείου. Ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να της είπε: "Φόρα τη μάσκα τώρα π….τσαβούρα, βρωμιάρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τότε, η καταγγέλλουσα είπε στον οδηγό ότι δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει με τόσο άσχημο τρόπο τους επιβάτες για να δεχτεί και αυτή την ίδια προσβλητική συμπεριφορά.

Οι δυο γυναίκες πήγαν άμεσα στον ΟΑΣΑ και έκαναν καταγγελία για τον απαράδεκτο οδηγό.