X

Κατάληψη για τον Κουφοντίνα στο υπουργείο Πολιτισμού: 42 συλλήψεις...και ο γιος Βούτση [εικόνες]

Οι καταληψίες μπήκαν στο κτίριο της οδού Καρύτση 12, όπου άπλωσαν δύο πανό και φώναξαν συνθήματα για την ικανοποίηση του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Γράφει: TheToc team

Κατάληψη σε κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποίησε ομάδα ατόμων γύρω στις 11 σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα οι καταληψίες μπήκαν στο κτίριο της οδού Καρύτση 12, όπου άπλωσαν δύο πανό και φώναξαν συνθήματα για την ικανοποίηση του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 42 προσαγωγές από την αστυνομία

Σε ανάρτησή τους σε ιστότοπο του αντιεξουασιστικού χώρου αναφέρουν ότι η κατάληψη ήταν συμβολική για τον Δημήτρη Κουφοντίνα αλλά και για άμεση ικανοποίηση των κλαδικών αιτημάτων των εργαζομένων στον χώρο του Πολιτισμού.

Από την αστυνομία έγιναν 42 προσαγωγές που μετατράπηκαν σε συλλήψεις για παράβαση των διατάξεων διασποράς του ιού, διατάραξη οικιακής ειρήνης, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, 300 ευρώ πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση. Μεταξύ τους είναι και ο "ημιπιτσιρικάς" γιος του πρώην προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.