Καταληψίες στο Κουκάκι: «Φύγετε ρε μ@@@κες» - Νέα βίντεο

Οι εικόνες από τις επιθέσεις των αντιεξουσιαστών, εναντίον αστυνομικών στο Κουκάκι είναι σοκαριστικές.Νέα βίντεο έχουν καταγράψει και τα όσα είπαν...

SHARE THIS
0
SHARES

Είναι το ζήτημα των ημερών και το οπτικοακουστικό υλικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας απεικονίζει τον... χαμό που επικράτησε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις επιχειρήσεις στα δύο κτίρια στο Κουκάκι τα οποία αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν και εκκενώθηκαν ξανά από την αστυνομία.

Αρχικά η επιχείρηση ξεκίνησε στο κτίριο της Ματρόζου, με τους άνδρες της ΕΚΑΜ να προσπαθούν με τροχό να ανοίξουν την είσοδο από το οίκημα, την ώρα που οι αντιεξουσιαστές τους πετούσαν τσιμεντόλιθους και διάφορα άλλα αντικείμενα από τα μπαλκόνια, προκειμένου να τους εμποδίσουν.

Μετά την ολοκλήρωση της εκκένωσης στη Ματρόζου, οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς την οδό Παναιτωλίου για τη δεύτερη επιχείρηση εκκένωσης.

Εκεί, όλα τελείωσαν πιο γρήγορα, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν οκτώ άτομα, πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες, που βρισκόντουσαν εντός του κτιρίου.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ ακούγονται οι καταληψίες της Παναιτωλίου οι οποίοι φώναζαν στους αστυνομικούς ότι «Φύγετε ρε μ@@κες, έχετε χαλάσει 300.000 ευρώ, εδώ είναι το σπίτι μας. Τι δεν καταλαβαίνετε; Φύγετε. Θέλουμε να ζήσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook