Κατερίνα Βρανά: Ακόμη στο νοσοκομείο–Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Πριν λίγες μέρες, η οικογένεια έβγαλε ανακοίνωση στη σελίδα της ηθοποιού στο Facebook, όπου ενημέρωνε ότι η Κατερίνα Βρανά είναι πλέον εκτός κινδύνου κι αναρρώνει

katerina-brana-akomi-sto-nosokomeiopoia-einai-i-katastasi-tis-ugeias-tis
SHARE THIS
0
SHARES

Σε νοσοκομείο της Μαλαισίας νοσηλεύεται η Κατερίνα Βρανά, τους τελευταίους δύο μήνες. Η ηθοποιός βρισκόταν σε περιοδεία σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα. 

Πριν λίγες μέρες, η οικογένεια έβγαλε ανακοίνωση στη σελίδα της ηθοποιού στο Facebook, όπου ενημέρωνε τους θαυμαστές της ότι η Κατερίνα Βρανά είναι πλέον εκτός κινδύνου και αναρρώνει σιγά σιγά.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η Κατερίνα αρρώστησε πολύ βαριά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τα τέλη Απριλίου. Πλέον είναι εκτός κινδύνου κι έχει αρχίσει να αναρρώνει αργά και σταθερά. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επανέλθει πλήρως. Η Κατερίνα είναι ιδιαιτέρως ευγνώμων για τις ευχές και τα μηνήματά σας. Συνεχίστε να στέλνετε άνετα, τις φτιάχνουν το κέφι. Ελπίζουμε όλοι σε μια γρήγορη ανάρρωση και να ανέβει γρήγορα πάλι πάνω στη σκηνή. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας και τη μη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής. Η οικογένεια της Κατερίνας».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook