Καθυστερήσεις & ματαιώσεις πτήσεων λόγω ομίχλης στο "Μακεδονία" (ΦΩΤΟ)

Προβλήματα στις πτήσεις με καθυστερήσεις και ακυρώσεις προκαλεί η πυκνή ομίχλη που έχει καλύψει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο "Μακεδονία".

kathusteriseis--mataiwseis-ptisewn-logw-omixlis-sto-makedonia-fwto
SHARE THIS
0
SHARES

Προβλήματα στις πτήσεις με καθυστερήσεις και ακυρώσεις προκαλεί η πυκνή ομίχλη που έχει καλύψει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο "Μακεδονία". Παρόλα αυτά σημειώνεται πως υπάρχει μικρή βελτίωση σε σχέση με χτες.

"Η κατάσταση δεν είναι όπως χθες. Οι συνθήκες είναι λίγο καλύτερες μέχρι αυτή την ώρα, ωστόσο έχουμε προβλήματα. Ήδη ακυρώθηκαν δύο πτήσεις της Turkish Airlines για Κωνσταντινούπολη, όπως και μια ακόμη πτήση της Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη" ανέφερε ο υπεύθυνος Τύπου της Fraport, Γιάννης Παπάζογλου.

 

"Σε ό,τι αφορά την πτήση από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη" όπως είπε ο κ.Παπάζογλου "ήταν απόφαση του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στην Αθήνα".

"Για τις αποπροσγειώσεις των αεροσκαφών αποφασίζει ο Πύργος ελέγχου, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν αλλά είναι στην διακριτική ευχέρεια του κυβερνήτη να αποφασίσει αν θα θα εκτελέσει την πτήση ή όχι" τόνισε ο υπεύθυνος Τύπου της Fraport.

 

Όπως επισήμανε ο κ. Παπαζογλου, οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, πρέπει να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου "Μακεδονία" (www.skg-airport.gr), προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα και σωστά για όλες τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων που σημειώνονται.

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook