X

Καθυστερήσεις σε τρεις αμαξοστοιχίες λόγω πυρκαγιάς και κακοκαιρίας

Δύο τρένα βρέθηκαν αντιμέτωπα με ισχυρή καταιγίδα ενώ η φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμένο βαγόνι καθυστέρησε άλλο ένα δρομολόγιο.

Γράφει: TheToc team

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν νωρίτερα στο σιδηροδρομικό δίκτυο και είχαν ως αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις σε τρεις αμαξοστοιχίες, (μία εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι στη γέφυρα Συκουρίου Λάρισας και σε άλλες δύο λόγω της κακοκαιρίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Τούρτας, εξαιτίας της πυρκαγιάς έπρεπε να διακοπεί η παροχή ρεύματος στο σιδηροδρομικό δίκτυο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για μια ώρα η αμαξοστοιχία 591 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα.

Η αμαξοστοιχία 59 που πήγαινε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, καθυστέρησε για 12 λεπτά μεταξύ Κατερίνης και Αιγινίου λόγω ισχυρής καταιγίδας. Ολιγόλεπτη καθυστέρηση είχε και η αμαξοστοιχία 56 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.