
Η Κάτια Δανδουλάκη έχει ετοιμάσει τη χειρόγραφη κατάθεσή της, την οποία πρόκειται να αποστείλει στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εντός της σημερινής ή της αυριανής ημέρας σύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινό".
Θυμίζουμε ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η θιασάρχης όταν ένας εκ των καταγγελλομένων ηθοποιών κατηγορήθηκε από συνάδελφό του- που συμμετείχε στην ίδια παράσταση. "Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μείνουν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία.
Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα, που στην ουσία είναι ήρωες μια επιβεβαιωμένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ιερή" είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες μέσω μιας επιστολής όπου είχε γράψει.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr