Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 38χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής βλέπει κάποιες αμυχές στο λαιμό, οι οποίες πρέπει να συνδυαστούν με κάποια ευρήματα της νεκροτομής προκειμένου να είναι σίγουρος για το αν πρόκειται για ανθρωποκτονία. Στο πλαίσιο αυτό, θα εξετάσει και τα νύχια του θύματος για να διαπιστώσει αν υπάρχουν ίχνη άμυνας και γενετικό υλικό ατόμου που ήρθε σε έντονη επαφή ή διαμάχη.
Τι υποστηρίζει ο σύντροφός της
Κατά τις ίδιες πηγές, ο σύντροφός της επιμένει πως την σκότωσαν οι Ρομά με τους οποίους είχαν αντιπαράθεση το προηγούμενο βράδυ.
Το ζευγάρι είχε πάει στο σπίτι των Ρομά, με τον άνδρα να υποστηρίζει ότι πήγαν γιατί οι Ρομά τους είχαν πάρει κάποια πράγματα. Οι αστυνομικοί όμως εκτιμούν ότι είχαν πάει εκεί προκειμένου να προμηθευτούν τη δόση τους.
Οι Ρομά επικοινώνησαν με το 100 για να έρθουν οι αστυνομικοί και να προσάγουν το ζευγάρι καθώς τους ενοχλούσε. Πράγματι έγινε προσαγωγή και το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν πως η γυναίκα δεν έφερε σημάδια χτυπημάτων, όπως υποστηρίζει ο σύντροφός της.
Το ζευγάρι είχε βγει από την φυλακή πριν από περίπου 10 μέρες καθώς είχε κατηγορηθεί για μικροκλοπές και κατοχή ναρκωτικών.
Ο σύντροφός της θα κρατηθεί σήμερα με την αιτιολογία της κατοχής ναρκωτικών χαπιών έως ότου ολοκληρώσει ο ιατροδικαστής την νεκροτομή, καθώς αν διαπιστώσει ευρήματα ανθρωποκτονίας, θα συλληφθεί.