X

Κέρκυρα: Φωτιά σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Κομμένο - Εκκενώθηκε το κτίριο

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της Κέρκυρας μετά από φωτιά που ξέσπασε.

Γράφει: TheToc team

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/6) σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην περιοχή Κομμένο της Κέρκυρας, με το συγκρότημα να τίθεται σε κατάσταση συναγερμού όταν πυκνός καπνός άρχισε να αναδύεται από το υπόγειο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και έσπευσαν στο ξενοδοχείο 12 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, οι οποίοι προχώρησαν σε επιχείρηση κατάσβεσης στο υπόγειο του κτηρίου.

Προληπτική εκκένωση του ξενοδοχείου μετά την φωτιά

Για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε η εκκένωση του κεντρικού κτηρίου, με τους ενοίκους να μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πελάτες απομακρύνθηκαν άμεσα προς αίθουσα σε δεύτερο κτήριο. Την ίδια ώρα, οι πυροσβέστες απομάκρυναν καμένα σεντόνια, πλαστικούς κάδους με άπλυτα και άλλα υλικά από τον χώρο του υπογείου, ρίχνοντας μεγάλες ποσότητες νερού.

Η φωτιά προκάλεσε περιορισμένες υλικές ζημιές στον χώρο των πλυντηρίων και των βοηθητικών εγκαταστάσεων, ενώ μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης οι ένοικοι επέστρεψαν στα δωμάτιά τους.

Διαβάστε Επίσης