Κι όμως! Αυτό είναι σχολείο στην Ελλάδα του 2018! (φωτο)

Έντονη ανησυχία επικρατεί στους γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου Σταμνάς. Το κτίριο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Καταγγέλλεται παντελής έλλειψη συντήρησης.

ki-omws-auto-einai-sxoleio-stin-ellada-tou-2018-fwto
SHARE THIS
0
SHARES

Έντονη ανησυχία επικρατεί στους γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου Σταμνάς. Το κτίριο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Καταγγέλλεται παντελής έλλειψη συντήρησης από τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με το AgrinioSite.gr.

Όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό,  τμήματα του τοιχίου που συγκρατούν τον προαύλιο χώρο του σχολείου έχουν καταρρεύσει με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές, ενώ τίθενται σε κίνδυνο τα παιδιά αλλά και οι διερχόμενοι κάτοικοι. 

 

 

 

Η απαράδεκτη  αυτή κατάσταση  έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου οδηγώντας σε απόγνωση τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Ο διευθυντής ενημέρωσε τον δήμο  Μεσολογγίου και τον υπεύθυνο για τα σχολεία, όπως μας δήλωσαν οι γονείς, οι οποίοι  πράγματι πήγαν είδαν την ζημιά αλλά δεν έκαναν  κάτι γι αυτό και το μόνο που είπαν  είναι να τοποθετηθούν κορδέλες για να μην πάνε τα παιδιά γιατί είναι επικίνδυνο…Οι γονείς και οι κάτοικοι της Σταμνάς απευθύνουν έκκληση στο δήμο να σκύψει και να επιλύσει το πρόβλημα άμεσα γιατί είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, όπως λένε!

 

 

 

Πηγή: agriniosite.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook