
Φωτογραφίες από το εσωτερικό της δομής της "Κιβωτού του Κόσμου" στον Βόλο, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.
Υπενθυμίζεται ότι για τη δομή της Κιβωτού στον Βόλο υπάρχουν διάφορες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές, ενώ εκεί βρίσκεται και το περίφημο "πράσινο κλουβί", το οποίο φέρεται να λειτουργούσε ως χώρος τιμωρίας των παιδιών.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε τους κοιτώνες όπου φιλοξενούνται τα παιδιά από τη μία, και το δωμάτιο του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας από την άλλη.
Οι κοιτώνες όπου κοιμούνται τα παιδιά είναι λιτοί, με κρεβάτια-κουκέτεςενλω στους τοίχους υπάρχουν κρεμασμένες εικόνες αγίων.
Στο δωμάτιο του πατέρα Αντωνίου -όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες- υπάρχει ένα άνετο διπλό κρεβάτι.




Επιπλέον, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 είδαμε και το γραφείο του πατέρα Αντωνίου στη δομή της "Κιβωτού του Κόσμου" στον Βόλο.

Εντύοωση προκαλεί η ταμπέλα που είναι κρεμασμένη στην πόρτα έξω από το γραφείο του πατέρα Αντωνίου, όπου γράφει "El Capitano" (καπετάνιος).

Σε μία ακόμα φωτογραφία βλέπουμε μία αποθήκη, όπου παιδιά τακτοποιούν πράγματα στα ράφια, ενώ στον εξωτερικό χώρο φαίνονται σακιά γεμισμένα τα οποία, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τα μετέφεραν τα παιδιά, στο πλαίσιο εργασιών στην δομή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr