Σήμερα, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι, είπαν το τελευταίο "αντίο" στον αγαπημένο δημοσιογράφο, Γιώργο Παπαδάκη.
Ολοι όσοι αγαπουν και τιμούν τον Γιώργο Παπαδάκη, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Γιώργος Παπαδάκης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, σε ηλικία 74 ετών, μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη.
Σημειώνεται πως, η οικογένεια του εκλιπόντος ήθελε να πραγματοποιηθεί η τελετή με χαμηλούς τόνους και με διακριτικότητα. Μάλιστα, ένα και μοναδικό ήταν το πρόσωπο που ανέλαβε να εκφωνισει τον επικήδειο λόγο, και αυτός ήταν ο επί χρόνια φίλος του και γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, με τον οποίο συνεργάστηκαν επί δεκαετίες.
Τα λόγια του ήταν σπαρακτικά. Ο δημοσιογράφος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μίλησε για τη φιλία του με τον Γιώργο Παπαδάκη και για τη συνεργασία τους τα τελευταία 40 περίπου χρόνια. Μάλιστα, είπε πως ο Γιώργος Παπαδάκης θα έχει ήδη συναντηθεί με τον πρώην πρόεδρο και ιδρυτή του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού, στον παράδεισο, θα μιλούν και θα γελούν. "Καλό ταξίδι Γιώργαρε", είπε, κλείνοντας τον επικήδειο λογο του και ξεσπώντας σε λυγμούς.