Στην Αθήνα έφτασε ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, καθώς δεν θα μπορούσε να λείπει από την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αφού είναι ανιψιός του. Μαζί του, η σύζυγός του Λετίθια.
Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας έφτασε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, λίγο πριν τις 19:45, εν μέσω χειροκροτημάτων.
![Κηδεία Κωνσταντίνου: Έφτασαν στην Ελλάδα ο Φελίπε και η Λετίθια της Ισπανίας και η βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/e7/e7a5e5b53fef4ba0a0140679d6dba43d.jpg?v=1&maxwidth=650&)



Ακόμη, από τη Δανία έφτασε λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα η ίδια η Βασίλισσα Μαργαρίτα, η οποία είναι η αδελφή της Άννας Μαρίας, χήρας του Κωνσταντίνου. Η βασίλισσα Μαργαρίτα φτάνοντας στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια" χαιρέτισε το συγκεντρωμένο πλήθος.
Η Βασίλισσα Μαργαρίτα συνοδεύεται από τον Πρίγκιπα της Δανίας Φρειδερίκο και όπως λέγεται αγαπημένο ανιψιό του Κωνσταντίνου. Επίσης θα είναι παρούσες στην κηδεία του τέως βασιλιά τόσο η πριγκίπισσα Βενεδίκτη όσο και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα της Δανίας.

Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα και ο διάδοχος του θρόνου της Νορβηγίας Χαακόν Μάγκνους, ο οποίος και έχει βαπτιστεί από τη Βασίλισσα Μαργαρίτα, αδελφή της Άννας Μαρία, καθώς και ο βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος της Σουηδίας και η πριγκίπισσα Χριστίνα της Σουηδίας.


Ο πρίγκιπας της Νορβηγίας συνοδεύεται από την σύζυγό του πριγκίπισσα Μέτε Μαρίν.





Υπενθυμίζεται πως στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, μετά του συζύγού της, Αλέξανδρου Καρατζόρτζεβιτς, πρώην διαδόχου του θρόνου της Γιουγκοσλαβίας.
Στις 20:55 και 21:10 αναμένονται οι εστεμμένοι της Βουλγαρίας και του Λουξεμβούργου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr