Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σχολίασε ξανά σήμερα τα δημοσιεύματα για την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων.
Τι έγραψε ο Υπουργός Υγείας
Κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το #Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο Παίδων #Αγια_Σοφια & να παίζουν με την αγωνία παιδιών και γονιών.
Είναι ΜΕΘ #COVID ανηλίκων & όλα τα παιδιά -ανασφάλιστα & ασφαλισμένα- πηγαίνουν δωρεάν & χειρουργούνται στο Ωνάσειο. #Βουλη
Κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το #Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο Παίδων #Αγια_Σοφια & να παίζουν με την αγωνία παιδιών και γονιών.
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) May 30, 2020
Είναι ΜΕΘ #COVID ανηλίκων & όλα τα παιδιά -ανασφάλιστα & ασφαλισμένα- πηγαίνουν δωρεάν & χειρουργούνται στο Ωνάσειο. #Βουλη pic.twitter.com/HeXyxFEYjG
Στο ίδιο tweet παραθέτει και ένα απόσπασμα από την ομιλία του στη Βουλή
"Ας προσπαθήσουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας και ας μην βλέπουμε κάποιες ισχνές μειοψηφίες οι οποίες ήδη ξεκίνησαν τα fake news στα social media. "Κλείσατε” λέει "την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων” που είναι το μόνο covid νοσοκομείο για παιδιά στη νότια Ελλάδα. Θέλετε να αφήσουμε ξεκρέμαστη τη νότια Ελλάδα ενώ πηγαίνουν όλα δωρεάν στο Ωνάσειο και χειρουργούνται αν χρειάζεται, ανασφάλιστα και ασφαλισμένα, όλα τα παιδιά, όλου του κόσμου. Έχει μεριμνήσει η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας. Και κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news εν μέσω της νυκτός. Ενοχλεί που η ελληνική κοινωνία σταθμίζει και θεωρεί στη συντριπτική πλειοψηφία πάνω από κόμματα ότι είναι προνομιακό πεδίο για την κυβέρνηση η υγεία", είπε ο υπουργός και χαρακτήρισε ανέντιμο αυτό που κυκλοφόρησε μέσα στη νύχτα γιατί έχει να κάνει με μικρά παιδιά".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr