
Επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων, μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών με τους πρώτους να εκτοξεύουν μολότοφ
Ομάδα περίπου 30 αντιεξουσιαστών χρησιμοποιώντας τον χώρο του Πολυτεχνείου ως ορμητήριο επιτίθενται από την οδό Τοσίτσα με βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα στις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται στο σημείο.
Η οδός Πατησίων έχει κλείσει στο ρεύμα προς Πατήσια ενώ οι αντιεξουσιαστές παραμένουν εντός του Πολυτεχνείου.

Παράλληλα, κάτοικοι των Εξαρχείων πραγματοποίησαν συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους, με σύνθημα «Τα Εξάρχεια ανήκουν σε εμάς και τα παιδιά μας» για να διαμαρτυρηθούν για τη βία, την εγκληματικότητα και τη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή. Ωστόσο τη συγκέντρωση διέλυσε ομάδα κουκουλοφόρων η οποία φωνάζοντας συνθήματα επιτέθηκε πετώντας νεράτζια στο πλήθος.

Νωρίτερα η Ελληνική Αστυνομία είχε προχωρήσει σε ευρεία επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων και σε δύο καταλήψεις επί τη οδού Τζαβέλα που κατέληξαν σε 102 προσαγωγές και τουλάχιστον δύο συλλήψεις.
ΦΩΤΟ: INTIMENEWS, EUROKINISSI
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr