Κλιματισμός: Που να πας όταν θέλεις τα πάντα και δεν ξέρεις… τίποτα!

Υπάρχει ένας προσωπικός εξειδικευμένος σύμβουλος κλιματισμού, ο οποίος θα σου λύσει όλες τις απορίες ώστε το μηχάνημα που θα πάρεις να είναι το ιδανικό για σε εσένα

klimatismos-pou-na-pas-otan-theleis-ta-panta-kai-den-ksereis-tipota
SHARE THIS
0
SHARES

Θες τα πάντα στο κλιματιστικό σου! Θέλεις να είναι οικονομικό. Να σε δροσίζει (και το χειμώνα να σε ζεσταίνει) με άνεση. Να είναι designάτο, να μην καίει πολύ ρεύμα, να μην πιάνει πολύ χώρο, να μην είναι ακριβό αλλά να είναι επώνυμο και να είναι όσο πιο φιλικό στο περιβάλλον γίνεται.

Α ναι! Θες και να το βρεις από την άνεση του σπιτιού σου και να στο τοποθετήσουν όποτε σε βολεύει!

Τίποτε άλλο θες; Μήπως θες και ένα καφεδάκι; Παραδέξου ότι δεν έχεις ιδέα από κλιματισμό και εμείς θα σου αποκαλύψουμε πως θα γίνεις γκουρού!

Εξω σκάει ο τζίτζικας και εσύ θες κλιματιστικό τώρα! Ε λοιπόν, πάρε τηλέφωνο στο 800 500 1000.

Θα σου απαντήσει ο προσωπικός σύμβουλος κλιματισμού του Public.gr.

Αφού του πεις πόσο ζεσταίνεσαι -το έχει ξανακούσει- θα προχωρήσετε χωρίς χρονοτριβές στο παρασύνθημα.

 

Οι ανάγκες σου

Θα του πεις πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος σου, πόσα παράθυρα έχει που τα πιάνει ο ήλιος, αν έχει μεγάλο ύψος και αν το μηχάνημα που θες να αγοράσεις θα έχει αποστολή μόνο την ψύξη το καλοκαίρι ή και τη θέρμανση το χειμώνα. Αυτές οι πληροφορίες είναι βασικές για να σου προτείνει επώνυμες λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Είναι βέβαιο, ότι θα έχεις απορίες, γιατί κανένα μηχάνημα δεν είναι ίδιο με το άλλο. Γι’αυτό όμως υπάρχει ο σύμβουλος. Θα σου εξηγήσει τις τεχνολογίες της κάθε μονάδας, θα σου αναλύσει τα χαρακτηριστικά της ενεργειακής της ετικέτας, ώστε να γνωρίζεις τις καταναλώσεις ρεύματος και τις αποδόσεις, και μαζί θα επιλέξετε την ιδανική λύση στην καλύτερη τιμή.

 

Η εγκατάσταση

Αφού έχεις επιλέξει μονάδα, ο προσωπικός σύμβουλος κλιματισμού θα σου κανονίσει και την εγκατάσταση, στο ίδιο τηλεφώνημα, σε ώρες που βολεύουν τη δική σου καθημερινότητα.

Αυτό ήταν! Μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς καν να μπεις υπολογιστή, έμαθες τα πάντα για τα κλιματιστικά, απέκτησες αυτό που ταιριάζει σε εσένα στην καλύτερη τιμή και τώρα μπορείς να απολαύσεις τη δροσιά του.

Δεν είναι παράξενο. Απλά αγόρασες το κλιματιστικό σου Πρώτη Φορά Τόσο Απλά από το Public.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook