
Το φως της δημοσιότητας βλέπουν συνομιλίες της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό με τη σύζυγο του Ηλία Μίχου, του ανθρώπου που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία της ανήλικης.
Η εκπομπή "T-live" του Alpha παρουσίασε μηνύματα και κλήσεις που είχε η μητέρα της 12χρονης με τη σύζυγο του 53χρονου. Οι εν λόγω επικοινωνίες δεν υπάρχουν ακόμη στη δικογραφία, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αμέσως μετά την απολογία της την ερχόμενη Δευτέρα, θα συμπεριληφθούν.
Αναλυτικότερα, πρόκειται για μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες λίγες ώρες πριν την καταγγελία για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης στο Α.Τ. Κολωνού, στις 3 Σεπτεμβρίου, μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου.
"Κι εγώ δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο..."
![Κολωνός: Αποκαλυπτικές συνομιλίες της 37χρονης μητέρας με τη σύζυγο του Μίχου - "Με πιέζει η θεία του παιδιού να κάνω καταγγελία" [Βίντεο]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/d7/d7d1dfc8376d427d9a1bd67a3c3a410f.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Όλα τα μηνύματα της μητέρας με τη σύζυγο του 53χρονου, λίγες ώρες πριν από την καταγγελία:
Μητέρα 12χρονης: Σας παρακαλώ πολύ πρέπει να επικοινωνήσουμε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια.
Ακολουθεί μία αναπάντητη κλήση.
Τότε η μητέρα της 12χρονης στέλνει στη σύζυγο του 53χρονου τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο άνδρας της στο ανήλικο κοριτσάκι. Στις 13:29 πραγματοποιείται μια φωνητική κλήση 9 λεπτών, η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει να στέλνει στη σύζυγο του κατηγορούμενου τα άσεμνα μηνύματά του προς τη 12χρονη.
Στις 13:59 της ίδια ημέρας η μητέρα της 12χρονης ενημερώνει τη σύζυγο του 53χρονου ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.
Ακολουθούν δύο κλήσεις, μία ηχητική και μία φωνητική και στις 15:07 η μητέρα του 12χρονου στέλνει ένα ακόμη μήνυμα στη σύζυγο του 53χρονου, λέγοντας της πως η ίδια δεν θέλει να φτάσουν στα άκρα αλλά… την πιέζει η θεία του παιδιού που ανακάλυψε τα άσεμνα μηνύματα.
"Κι εγώ δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο να καταστραφούν δύο οικογένειες, όπως το είπες, αλλά με πιέζει η θεία του παιδιού ότι αν δεν το κάνω από εδώ εγώ, θα το κάνει αυτή από το νησί και δεν μπορώ να την ηρεμήσω. Πήγαν τα παιδιά λίγες μέρες να περάσουν καλά και κοίτα τι έχει γίνει. Δεν ξέρω ποιον να συγκρατήσω, γιατί δεν είμαι καλά κι εγώ με όλα αυτά. Κι εγώ να μην κάνω κάτι, είναι αποφασισμένη εκείνη κι αν δεν κάνω κάτι εγώ να το αναφέρω στην αστυνομία θα πάει μόνη της και θα έρθουν από εδώ να με καλέσουν, καταλαβαίνεις τι γίνεται…
"Είναι ένα ανήλικο παιδί. Πώς θα το αφήσω έτσι όλο αυτό να μην καταστραφεί το τέρας; Θα τον λυπηθώ;". Αυτά μου λένε. "Γιατί το αφήνεις έτσι;" μου λένε. Με παίρνουν από το νησί τηλέφωνο συνέχεια. Τι να πωωωωωω;" γράφει το sms.
Ακολουθεί μια ακόμη αναπάντητη κλήση.
Στις 10 το βράδυ η μητέρα του κοριτσιού πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού και κάνει την καταγγελία. Τρεις ημέρες μετά την καταγγελία, στις 6 Σεπτεμβρίου, στέλνει και πάλι μηνύματα στη σύζυγο του 53χρονου.
Μητέρα 12χρονης: Καλησπέρα.
Σύζυγος 53χρονου: Καλησπέρα.
"Θέλω 100 ευρώ. Να πάω το παιδί με ΤΑΧΙ σε γιατρό"
Στις 21:30 η σύζυγος του κατηγορούμενου πραγματοποιεί μία φωνητική κλήση 11 λεπτών, με τη μητέρα του κοριτσιού να της απαντά με μία… καρδιά. Οι δύο γυναίκες συνομιλούν για δύο λεπτά. Την επόμενη ημέρα στις 8 Σεπτεμβρίου η επικοινωνία των δύο γυναικών ξεκινά με μία αναπάντητη κλήση.
Την ίδια ημέρα και ενώ έχει προηγηθεί η καταγγελία στην αστυνομία, η μητέρα του κοριτσιού ζητά από τη σύζυγο 100 ευρώ για να πάει τη μικρή στο γιατρό.
Μητέρα 12χρονης: Θέλω 100 ευρώ. Να πάω το παιδί με ΤΑΧΙ σε γιατρό και να πληρώσω τον γιατρό. Περιμένω την απάντησή σου για σήμερα.
Οι δύο γυναίκες μιλούν για 5 λεπτά και γίνεται μία ακόμη αναπάντητη κλήση.
Η μητέρα της 12χρονης συνεχίζει να ζητά χρήματα από τη σύζυγο του 53χρονου λέγοντάς της πως έχει παγώσει την υπόθεση και γι' αυτό το λόγο χρειάζεται τη βοήθειά της, την οποία έχει… καιρό να ζητήσει.
Μητέρα 12χρονης: Καλησπέρα. Τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα. Όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. 10 η ώρα στο σημείο που με περιμένεις, απάντησε μου εδώ ναι ή όχι γιατί δεν έχω ίντερνετ.
Στις 5 το απόγευμα πραγματοποιείται άλλη μία αναπάντητη κλήση. Η μητέρα συνεχίζει να ρωτά τη σύζυγο αν θα βρεθούν εκεί που συνηθίζουν να συναντιούνται.
Μητέρα 12χρονης: Θα είσαι στις 10 η ώρα εκεί που συναντιόμαστε ναι ή όχι;
Η σύζυγος του 53χρονου εξακολουθεί να μη της απαντά και τότε η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει τις αναπάντητες.
Την επόμενη ημέρα και ενώ η σύζυγος δεν της έχει απαντήσει, η μητέρα της 12χρονης στέλνει ξανά μηνύματα.
Μητέρα 12χρονης: Καλημέρα. Δεν μου απάντησες χτες.
Η σύζυγος εξακολουθεί να μην της απαντά και τότε η μητέρα του κοριτσιού της τηλεφωνεί δύο φορές χωρίς και πάλι να πάρει απάντηση.
Την ίδια ημέρα στις 14:37 η μητέρα του άτυχου κοριτσιού στέλνει ένα ακόμη μήνυμα.
Μητέρα 12χρονης: Τι κάνεις; Καλησπέρα. Σε έπαιρνα και εχθές τηλέφωνο. Δεν το σήκωνες, ούτε μου απάντησες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr