X

Κολωνός: Φρίκη δίχως τέλος - Και γυναίκα ανάμεσα στους 213 επίδοξους βιαστές της 12χρονης

Τα ηλεκτρονικά προφίλ της 12χρονης στις πλατφόρμες φαίνεται πως διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Γράφει: TheToc team

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το θρίλερ του Κολωνού, με τη 12χρονη να έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή "Live News", από την έρευνα έχει προκύψει και συνομιλία του 53χρονου, που είχε δημιουργήσει και διαχειριζόταν τα διαδικτυακά προφίλ της ανήλικης, με μια γυναίκα, με το αρχικό Ε, η οποία ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με το παιδί και με άλλα άτομα ταυτόχρονα.

Υπενθυμίζεται ότι τα ηλεκτρονικά προφίλ στις πλατφόρμες φαίνεται να έχουν επισκεφθεί 213 άτομα συνολικά.

Διαβάστε Επίσης

Η συνομιλία της φρίκης με την "Ε":

Ε: Αν θες να κάνουμε τρίο.

12χρονη: Να πάρω τα λεφτά και να κάνουμε 3 ώρες μαζί. Θες;

Ε: Να φέρω κι έναν φίλο μου. Πού να τα πας;

12χρονη: Όχι. Όπως την άλλη φορά που πήγα και ξανάρθα.

Ε: Μαζί μου θες μόνο;

12χρονη: Ναι, μωρό μου.

Ε: Και την άλλη φορά δεν ήρθες.

12χρονη: Ήρθα μετά. Άργησα ένα 10λεπτο.

Ε: Και πού να τα πας, τι έχεις νταβατζή;

12χρονη: Όχι, να, τα ‘δωσα. Στη μάνα μου.

Παρίστανε τον αστυνομικό και την απειλούσε

Σοκ προκύπτει και από τα μηνύματα της 12χρονης με έναν άνδρα το όνομα του οποίου αρχίζει από Μ. και δήλωνε αστυνομικός.

"Γεια τι κάνεις; Είμαι 17, θες να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στον σταθμό με αμάξι για 70 ευρώ και κάνουμε ό,τι θες", ήταν το μήνυμα της 12χρονης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

"Γεια σου είμαι ο Μ. αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι. Θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω", απάντησε ο άνδρας, ο οποίος απειλούσε την ανήλικη.