X

Κολωνός: Πληροφορίες για ακόμα ένα ένταλμα σύλληψης - Για άτομο που θεωρείται πρόσωπο - κλειδί

Κατηγορίες για ένα ακόμα πρόσωπο-κλειδί από το περιβάλλον του 53χρονου Ηλία Μίχου - Η μαρτυρία που "καίει" την 37χρονη μητέρα της ανήλικης

Γράφει: TheToc team

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, αφού επίκεινται νέες συλλήψεις που θα προκαλέσουν σοκ.

Σύμφωνα με τον Alpha, μετά τη μητέρα της 12χρονης, έρχεται άλλη μια σύλληψη, καθώς προκύπτουν κατηγορίες για ένα ακόμα πρόσωπο-κλειδί το οποίο δεν είναι από το περιβάλλον του 12χρονου κοριτσιού.

Μάλιστα, το άτομο αυτό φέρεται να γνώριζε πράγματα για την υπόθεση, τα οποία αφορούν στον χρόνο μετά την καταγγελία των γονιών που οδήγησε στη σύλληψη του Ηλία Μίχου και του Ιωάννη Σοφιανίδη.

Σύμφωνα με τον Alpha, από τα στοιχεία προκύπτουν ότι το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο ενδέχεται να συλληφθεί τις επόμενες ώρες, έδωσε χρήματα σε κάποια άτομα προκειμένου να μη μιλήσουν και να μην αποκαλύψουν όσα γνώριζαν για την υπόθεση. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε Επίσης

Μαρτυρία "καίει" τη μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης είχε καταγγείλει πως από το περιβάλλον ενός από τους δυο κατηγορουμένους, της είχαν προσφέρει χρήματα προκειμένου να "κουκουλωθεί" η υπόθεση.

Όμως σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ζητούσε και εκείνη χρήματα από άτομο του περιβάλλοντος του ενός κατηγορουμένου.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ υπάρχει μαρτυρία που λέει πως "εγώ έδωσα χρήματα στην ίδια τη μητέρα προκειμένου να συναντηθώ με το παιδί".

Διαβάστε Επίσης

Τέλος, στον Alpha αναφέρθηκε ότι η μητέρα του κοριτσιού δεν ήταν και πολύ θερμή στο να προχωρήσει στην καταγγελία για τον βιασμό της κόρης της. Μάλιστα, φέρεται να πιέστηκε από τους συγγενείς τους που κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, ενώ ρόλο έπαιξε και ο αστυνομικός ο οποίος ενημέρωσε το Τμήμα Ανηλίκων και παρέπεμψε εκεί την οικογένεια της 12χρονης.