Follow us

Κολωνός: Τα μικρά αδέλφια της 12χρονης είδαν την μητέρα τους στη φυλακή - Είναι στεναχωρημένα, αποκαλύπτει η γιαγιά

Η γιαγιά θα αποκαλύψει πως τα μικρά είδαν την προφυλακισμένη μητέρα τους.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
κολωνος

Στο σπίτι της γιαγιάς τους ζουν πλέον τα αδέλφια της 12χρονης από τα Σεπόλια. Πέρασαν περίπου 2 μήνες από την στιγμή που τα παιδιά της πολυμελούς οικογένειας είδαν την προφυλάκιση της μητέρας τους και στη συνέχεια την τοποθέτησή τους στο ίδρυμα.

Η μικρή και ένα αδελφάκι της είναι στη θεία, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά αφού φιλοξενήθηκαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" γύρισαν στη γιαγιά τους.

Η γιαγιά θα αποκαλύψει πως τα μικρά είδαν την προφυλακισμένη μητέρα τους.

"Εμείς τώρα πήγαμε, είδαν τη μάνα τους, τώρα ήρθαμε, είναι κουρασμένα στεναχωρημένα, κοιμούνται όλα. Τι να κάνουμε; Από αύριο μας είπαν ότι θα έρθουν οι ψυχολόγοι εδώ, θα πάμε, κάτι θα γίνει. Περιμένουμε απαντήσεις. Εγώ εκεί ήμουν, δε με αφήσανε να μπω, ήτανε για τα ανήλικα", είπε η γιαγιά.

Διαβάστε Επίσης

Ψυχολογική στήριξη στα αδέλφια της 12χρονης

Λίγες ώρες μετά την αποκλειστική συνέντευξη της θείας τους στο LIVE NEWS που κατήγγειλε πως τα παιδιά δεν είχαν ψυχολογική στήριξη, θα σταλούν ψυχολόγοι. Η γιαγιά θα πει πως μέχρι τώρα μόνο εθελοντές τούς στήριζαν.

"Μας είπανε κοινωνικοί λειτουργοί που είχαν έρθει 2 φορές εδώ στο σπίτι μου. Πρέπει να πάνε σχολείο τα παιδιά πάνω από όλα. Το μόνο που ήρθε, ήρθε ένα ζευγάρι που ήταν εδώ κοντά μας που είναι από κάποιο σύλλογο από αλληλεγγύη που λένε. Αυτοί μας βοηθάνε, κανένας άλλος, έχουν και ψυχολόγο για μένα για τα παιδάκια τα μικρά".

Για την 12χρονη που όπως κατήγγειλε η θεία δεν έχει ψυχολόγο, πηγές του "Χαμόγελου" θα πουν:

"Στο στάδιο της παιδοψυχιατρικής έρευνας, οι ψυχολόγοι που επιτρέπεται να παρακολουθούν το παιδί είναι αποκλειστικά της αστυνομίας και του νοσοκομείου. Απαγορεύεται ιδιώτης παιδοψυχολόγος να παρακολουθήσει το παιδί. Όσον αφορά στο έργο μας, καταβάλαμε το καλύτερο δυνατό στην φροντίδα της 12χρονης".

"Τα παιδιά θέλω να μπούνε σε μία σειρά, ειδικά τα μικρά. Τα μεγάλα εντάξει έχουν τον δρόμο τους πάνε κανονικά στα σχολεία τους, τα μικρά τώρα τα 2 που έχω εδώ, θέλω να πάνε σχολείο. Έχουνε κάποιο πρόβλημα, το ένα θέλει λογοθεραπεία και διάφορα πράγματα. Τα μικρά να υποστηρίξουμε. Έχω πρόβλημα με το ρεύμα είναι πολλά λεφτά", λέει η γιαγιά.

Η δικαστική απόφαση

Η δικαστική απόφαση που κρίθηκε απαραίτητο να είναι και πάλι σε οικείο περιβάλλον ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να πάρουν στην προσπάθειά τους να κάνουν μία καινούργια αρχή.

Η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος είναι το μεγάλο στοίχημα σύμφωνα με τη γιαγιά τους.

"Μας είπανε επειδή δεν τα προσέχανε σε αυτό το σχολείο να αλλάξουνε σχολείο αλλά τώρα μου λένε ότι δε θα αλλάξουμε θα πάνε στο ίδιο. Δεν ξέρω τώρα γιατί το καθυστερήσανε, περιμένω να περάσουν κοινωνικοί λειτουργοί από το σπίτι να μας πούνε. Δεν τα προσέχανε, δεν πήγανε, γιατί να τα κοροϊδέψουν, απλά δεν πήγανε καθόλου μετά από τα γεγονότα".

Σε έντονη ψυχολογική φόρτιση η 12χρονη

Μαζί με τη γιαγιά είναι και η θεία τους, η γυναίκα που μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS και έκανε καρδιές να ραγίσουν με την δραματική περιγραφή της για την έντονη ψυχολογική φόρτιση της 12χρονης.

"Της είπανε επειδή δε μίλαγες εσύ, η μαμά είναι μέσα και σίγουρα της ρίξανε ευθύνες. Σαν παιδάκια καταλάβατε τώρα όλα τη μάνα τους θέλουνε, ειδικά τα μωρά. Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί, είναι όλα τα παιδιά, είναι και τα μωρά, είναι και τα άλλα τα παιδιά, όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα.

"Δεν μπορώ να κρατάω ένα παιδί μέσα στο σπίτι και εγώ για βιοποριστικούς λόγους θα πρέπει να δουλέψω κάποια στιγμή, δεν υπάρχει γενικώς καμία στήριξη από πουθενά. Ήδη το παιδί είναι 2 μήνες μέσα σε ένα σπίτι, πόσο καιρό να την κρατήσω και εγώ μέσα στο σπίτι".

Η ίδια θα αποκαλύψει αποκλειστικά στο LIVE NEWS και το τι της είχε εκμυστηρευτεί η προφυλακισμένη μητέρα.

"Ο φόβος της ξέρεις ποιος ήτανε; Όταν θα μάθει η αστυνομία ότι άφηνε τη μικρή, έστω αυτές τις λίγες ώρες, να πηγαίνει εκεί και σε εισαγωγικά να βοηθάει για να πάρει το χαρτζιλίκι της, ότι μπορεί να της παίρναν τα παιδιά για αμέλεια".

Μάλιστα παρά την απόφαση της εισαγγελίας ανήλικων, η ψυχολογία της 12χρονης που κακοποιήθηκε εξακολουθεί να είναι πολύ κακή καθώς η ίδια, όπως λένε οι οικείοι της, θέλει να έχει κοντά της και τη μητέρα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ 26 Ιαν 2023 | 21:59

Κολωνός: Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης - "Λάθος που άκουσα την αστυνομία"

Η μητέρα της 12χρονης αναρωτιέται πως η Αστυνομία δεν βρήκε στο υπόγειο του Μίχου, το κινητό του και το tablet. "Τα παρέδωσε ο Πακιστανός που του καθάριζε".

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 25 Ιαν 2023 | 10:58

Κολωνός: "Η 12χρονη ζει σε μια "φυλακή", φοβάται να συναναστραφεί μεγαλύτερους άνδρες" - Τι λέει η δικηγόρος της [βίντεο]

"Το παιδί δεν πάει στο σχολείο και ακόμη δεν της έχει δοθεί το μέτρο της κατ’ οίκον διδασκαλίας για να μην μένει πίσω", δήλωσε η δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 24 Ιαν 2023 | 12:30

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Παραμένει στη φυλακή η μητέρα της - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης

Το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης, την οποία βίαζαν στον Κολωνό.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ 19 Ιαν 2023 | 15:57

Σοκ στην Κρήτη από τη δικογραφία για ομαδικό βιασμό 12χρονης - Συμπληρωματικές καταθέσεις έχει διατάξει η εισαγγελία

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται δεκάδες άτομα που είτε φέρεται να βιάσαν τη 12χρονη είτε ήταν μάρτυρες των βιασμών

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 19 Ιαν 2023 | 08:51

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Μιχαηλίδου: "Αποκάλυψε πού μένει και πού πάει σχολείο η 12χρονη", καταγγέλλει η δικηγόρος της

Η δικηγόρος της οικογένειας κατήγγειλε τη Δόμνα Μιχαηλίδου για σειρά ψευδών. "Καμία κοινωνική μέριμνα για την οικογένεια".

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 18 Ιαν 2023 | 19:05

Φρίκη στην Κρήτη: 12χρονη κατήγγειλε ανήλικους για πολλαπλούς βιασμούς - Σοκαριστικές περιγραφές

Μητέρα καταγγέλλει ότι η κόρη της βιάστηκε πολλαπλές φορές το 2020, ενώ ήταν 12 ετών, από 4 ανήλικους μαθητές στην Ιεράπετρα

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ ΑΡΣΕΝΗ 16 Ιαν 2023 | 18:08

Κολωνός: Πού βρίσκεται σήμερα η 12χρονη και τα αδέρφια της, άρχισε κατ'οίκον διδασκαλία - Δηλώσεις Μιχαηλίδου

Η Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί για την 12χρονη από τον Κολωνό και τα αδέρφια της.

ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ 13 Ιαν 2023 | 21:02

Κολωνός: "Θέλω να συμπαρασταθώ στα παιδιά μου", λέει η μητέρα της 12χρονης - "Μαμά σ' αγαπάμε, κάνε κουράγιο…", φώναζαν τα παιδιά

Η μητέρα της 12χρονης ζήτησε την άρση της προσωρινής κράτησης ή την αντικατάσταση με περιοριστικού όρους

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 13 Ιαν 2023 | 07:37

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σήμερα κρίνεται το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας - Μαζί της τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της

Η 37χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης κόρης της.

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ 12 Ιαν 2023 | 20:57

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Την Παρασκευή κρίνεται το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας

Η 37χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση - Στο πλευρό της αναμένεται να βρεθούν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 08 Ιαν 2023 | 14:19

Missing Alert: Συναγερμός για την εξαφάνιση 12χρονης στην Αθήνα [εικόνα]

Η 12χρονη Χαντίσα Εχσανί εξαφανίστηκε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου από την Αθήνα

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 05 Ιαν 2023 | 18:50

Κολωνός: "Βόμβες" από τον αδερφό της 12χρονης - "Εμπλέκονται πολιτικοί, παπάδες, αστυνομικοί"

Ο 18χρονος Κώστας ανέφερε ότι δεν έλαβε καμία βοήθεια από το κράτος, υποστήριξε τη μητέρα του ζητώντας την αποφυλάκισή της και μίλησε για προσπάθειες συγκάλυψης της υπόθεσης

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ 05 Ιαν 2023 | 16:01

Ηχογραφημένο μήνυμα της μητέρας της 12χρονης στο Κολωνό: Είμαι αθώα, να μην συμβεί αυτό σε κανέναν γονιό

"Πάσχιζα, πασχίζω και θα πασχίζω για το καλό των παιδιών μου" λέει η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό.