
Ξεκάθαρο μήνυμα πως το μπλόκο των τρακτέρ στη Νίκαια θα στηθεί και μάλιστα "θα βάλει φωτιά σε όλη την Ελλάδα” προκαλώντας αντίστοιχα μπλόκα και σε άλλες περιοχές, έστειλε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.
Μετά το "μπλόκο" των ΜΑΤ στα τρακτέρ και την ένταση που προκλήθηκε, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Λάρισας επήλθε μία πρώτη συμφωνία, με τις αστυνομικές δυνάμεις να επιτρέπουν στα τρακτέρ να μετακινηθούν για να μπορέσουν να μπουν δεξιά και αριστερά του δρόμου στον οποίο βρίσκονται και να υπάρξει και μία λωρίδα ελεύθερη, όχι όμως να μετακινηθούν προς την Εθνική Οδό.
"Δε κρατάμε ούτε μολότοφ, ούτε ρόπαλα, ούτε τίποτε στα χέρια μας, έχουμε έρθει με το τρακτέρ για να λυθούν τα προβλήματά μας. Θέλουμε πολιτικές λύσεις και όχι ΜΑΤ και καταστολή” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρούδας.
Προς το παρόν εκτιμάται πως έχουν συγκεντρωθεί περί τα 300 αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο, κάτω από την εθνική οδό. Αριθμός ωστόσο, που αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Σε ότι αφορά το μπλόκο, προς το παρόν τα τρακτέρ θα παραταχθούν δεξιά κι αριστερά του δρόμου αφήνοντας μία λωρίδα κυκλοφορίας ελεύθερη.
Δείτε τις εικόνες:








Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr