Κομοτηνή: Γονείς έσπρωχναν το 9χρονο παιδί τους στην επαιτεία

Γονείς ενιάχρονου αγοριού συνελήφθησαν στην Ξάνθη, καθώς είχαν αφήσει αβοήθητο και μόνο το παιδι τους να περιπλανιέται στην Κομοτηνή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

komotini-goneis-esprwxnan-to-9xrono-paidi-tous-stin-epaiteia
SHARE THIS
0
SHARES

Γονείς ανήλικου εννέα ετών συνελήφθησαν στην Ξάνθη, καθώς είχαν αφήσει αβοήθητο και μόνο το παιδι τους να περιπλανιέται στην Κομοτηνή τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με την τοπική ιστσοελίδα "Χρόνος", συνελήφθησαν στις 6-9-2018 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί, μια 30χρονη και ένας 25χρονος.

Η υπόθεση όμως έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από το περιθώριο της ως άνω ενημέρωσης, όπως πληροφορήθηκε ο "Χ" σε επικοινωνία του με την εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. 

Την κινητοποίηση των Αρχών έφερε ευαισθητοποιημένος δημότης, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία. Ο δημότης είδε το 9χρονο αγόρι μόνο του, ώρα 12:15 το βράδυ, στην παιδική χαρά της πλατείας, εμφανώς καταβεβλημένο και ταλαιπωρημένο. Σύμφωνα με το ίδιο το παιδί μάλιστα, φοβόταν να γυρίσει σπίτι του γιατί κατά την μαρτυρία, αν δεν συγκέντρωνε αρκετά χρήματα από επαιτεία, στο σπίτι τον περίμενε ξύλο από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος σε κανένα επίσημο έγγραφο δεν φαίνεται να παρουσιάζεται ως νόμιμος πατέρας. Ο ίδιος φαίνεται πως συστηματικά κακοποιούσε το ανήλικο με μεταλλικό εξάρτημα σόμπας, εάν δεν συγκέντρωνε αρκετά χρήματα.

 

Πηγή: xronos.gr

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου) 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook