
Άλλη μία τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε πίσω από το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η 18χρονη κοπέλα που επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 15χρονος αδερφός της στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Πριν από περίπου 1,5 χρόνο η άτυχη κοπέλα είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον κολλητό της φίλο ο οποίος ήταν 18 ετών.
Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα του άτυχου αγοριού με ανάρτησή της στο Facebook στην οποία αποχαιρετούσε την φίλη του γιου της.
"Κοριτσάκι μου όμορφο σίγουρα θα τον βρεις εκεί ψηλά στο παράδεισο στο επανιδείν αγάπες μου όμορφες και εσύ σε τροχαίο όπως και ο Θοδωρής μου. 23/2/21 Ο Θοδωρής μου και σήμερα εσύ 18/7/22 πας στον κολλητό σου καλό ταξίδι στους Αγγέλους" έγραψε στο συγκλονιστικό μήνυμα η μητέρα του φίλου της 18χρονης.
Το χρονικό της τραγωδίας
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:35 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 95,4 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου- Τριπόλεως στο ύψος του ΣΕΑ Σπαθοβουνίου.
Το μοιραίο αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 15χρονος. Στα πίσω καθίσματα βρισκόταν η 18χρονη αδερφή του και ένας 16χρονος φίλος τους, ενώ στη θέση του συνοδηγού καθόταν ένας 18χρονος.
Ο ανήλικος οδηγός, όταν κατάλαβε ότι έχασε την έξοδο που ήθελε να πάρει, έκανε όπισθεν πάνω στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σφοδρή σύγκρουση με το ΙΧ ενός 65χρονου Βρετανού που ερχόταν από πίσω.
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παίδων" της Αθήνας, με την κατάστασή του να είναι σοβαρή αλλά σταθερή. Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα και κάκωση στην κοιλιά, χωρίς να είναι διασωληνωμένος, ενώ χρειάστηκε να χειρουργηθεί.
Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου παραμένει στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ από θαύμα γλίτωσε ο 65χρονος Βρετανός που βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές.
Αξίζει να σημειωθεί πως χθες η θεία των δύο αδερφών αποκάλυψε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ότι τα ανίψια της πήραν κρυφά από τους γονείς τους τα κλειδιά του αυτοκινήτου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr