X

Κορονοϊός - Σκύδρα: Στην Πέλλα εσπευσμένα ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για την κονσερβοποιία με τα 114 κρούσματα

Στην Πέλλα μεταβαίνει ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας για την κονσερβοποιία με τα 114 κρούσματα στην Σκύδρα.

Γράφει: TheToc team

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, μεταβαίνει εσπευσμένα στην Πέλλα, λόγω του εντοπισμού 114 κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζομένους κονσερβοποιίας στην Σκύδρα.

Ο Γενικός Γραμματέας θα έχει σύσκεψη στις 16.00 στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στην οποία θα συμμετάσχουν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, οι Δήμαρχοι της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη διαχείριση και τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας μεταβαίνει στην Πέλλα μαζί με την Φλώρα Κοντοπίδου, Διευθύντρια Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΕΟΔΥ, σε συνέχεια της σημερινής απόφασης αναστολής λειτουργίας εταιρείας κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας, Π.Ε. Πέλλας, λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου COVID-19 με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ