Αυξάνεται στους 158 αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορονοϊό. Ακόμα μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πρόκειται για μια 73χρονη, η οποία νοσηλευόταν στο ΝΙΜΙΤΣ και είχε μολυνθεί στην κλινική "Ταξιάρχαι".
Η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα και έδινε μάχη στην εντατική εδώ και αρκετές ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι δέκα νέα κρούσματα του SARS-CoV-2 επιβεβαιώθηκαν χθες από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. Ο συνολικός απολογισμός των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται σε 2.770. Το 55,3% αυτών αφορά άνδρες. 610 από τα κρούσματα σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ 1.409 σχετίζονται με κάποιο ήδη γνωστό κρούσμα.
Μέχρι χθες το απόγευμα 24 ασθενείς νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 71 έτη και το 96% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία άνω των 70 ετών. Το ευτυχές είναι ότι 90 άνθρωποι που νόσησαν έχουν πάρει πλέον εξιτήριο από τις ΜΕΘ.