Αναβάλλεται η προγραμματισμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού από τον υπουργό Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του Υπουργείου Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισκεφθεί υγειονομικές δομές της πόλης.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψής του Υπουργού Υγείας που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, θα ανακοινωθεί αργότερα.
Στο 70% η κάλυψη των κλινών ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης
Την ίδια στιγμή ανησυχητικά είναι τα νέα δεδομένα για την πανδημία από τη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Grtimes.gr, το ποσοστό κάλυψης των κλινών Covid στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αγγίζει πλέον το 70% στα νοσοκομεία της πόλης.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα μπορεί ο ρυθμός της εξάπλωσης του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη να μην είναι στα επίπεδα του περασμένου Νοεμβρίου, ωστόσο οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία της πόλης αυξάνονται καθημερινά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr