X

Κορονοϊός: Στην Ελλάδα οι Γιαννιώτες εκδρομείς από το Ισραήλ - Σε κατ' οίκον περιορισμό όλο το γκρουπ

Το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Θα παραμείνουν για τις επόμενες 14 ημέρες σε περιορισμό στο σπίτι τους.

Γράφει: TheToc team

Επέστρεψαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Ελ. Βενιζέλος οι 51 εκδρομείς του ΚΑΠΗ Ανατολής από τα Ιωάννινα, που είχαν επισκεφθεί το Ισραήλ.

Το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Ωστόσο για τις επόμενες 14 ημέρες όλο το γκρουπ θα παραμείνει σε περιορισμό στο σπίτι τους, προκειμένου να περιοριστούν νέα πιθανά κρούσματα.

Οι εκδρομείς θα είναι σε καθημερινή επαφή με την Διεύθυνση Υγείας, ώστε αν εκδηλωθεί ύποπτο σύμπτωμα να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Σημειώνεται πως η επιστροφή των εκδρομέων έγινε νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί και με βάση όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με αυτές αν κάποιος ασθενήσει πριν την πτήση δεν θα ταξιδέψει αλλά θα παραμείνει στο Ισραήλ. Αν ασθενήσει κατά τη διάρκεια της πτήσης θα παραμείνει στην Αθήνα, ενώ αν κάποιος ασθενήσει φτάνοντας στα Ιωάννινα θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.