X

Κορονοϊός: Και τρίτος θάνατος μέσα σε λίγες ώρες - Κατέληξε 79χρονος στη Θεσσαλονίκη - Στους 388 οι νεκροί

Ο 79χρονος είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Γράφει: TheToc team

Έναν ακόμη θάνατο λόγω κορονοϊού μετρά η χώρα, καθώς έχασε τη μάχη ένας 79χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Ο 79χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου, ενώ είχε υποκείμενο νόσημα. Είχε διακομιστεί στο Παπανικολάου από το νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Νωρίτερα είχαν καταγραφεί ακόμοι δύο θάνατοι

Ένας 76χρονος άνδρας έχασε τη μάχη με τη νόσο Covid-19 στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου νοσηλευόταν. Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στη ΜΕΘ από τις 31 Αυγούστου, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα.

Επίσης, έχασε τη μάχη για τη ζωή και ένας 90χρονος από τη Βέροια, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 21 Σεπτεμβρίου. Ο ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ σημειώνεται ότι στο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ο γιος του, ο οποίος είναι επίσης θετικός στον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα πλέον, ανέρχονται σε 388.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, 269 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, με τα 197 από αυτά να εντοπίζονται στην Αττική. Οι διασωληνωμένοι ασθενείς είναι 73. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 17 (23.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 87.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 201 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.