Τη σύνδεση μεταξύ της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό και του "οπλοστασίου" που βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμο, προσπαθεί να κάνει η ΕΛΑΣ, από τη στιγμή που ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, το DNA των δύο θυμάτων, του "Ράμπο" και του "Νιόνιου" μέσα στο όχημα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δύο άνδρες- θύματα του Κορυδαλλού είχαν προχωρήσει σε προπαρασκευαστικές ενέργειες, με στόχο την δολοφονία αντιπάλου τους, αρχηγού άλλης ομάδας, ο οποίος διατηρεί βενζινάδικο αλλά και πλυντήριο αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση από εκεί που βρέθηκε το αυτοκίνητο με τον βαρύ οπλισμό.
Εκτιμάται ότι δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν το σχέδιο τους, καθώς τους πρόλαβαν οι εκτελεστές τους.
Παράλληλα, από την βαλλιστική εξέταση, προέκυψε ότι το ένα πιστόλι είχε χρησιμοποιηθεί πριν μερικά χρόνια, σε περιστατικό με πυροβολισμούς στη Δυτική Αττική.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τότε οι αστυνομικοί είχαν περισυλλέξει έναν κάλυκα, ο οποίος προερχόταν από το εν λόγω πιστόλι. Το συγκεκριμένο περιστατικό ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν είχε να κάνει με υποθέσεις της νύχτας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr