Ακόμη ένα περιστατικό ξυλοδαρμού άνδρα, στο οποίο ενδέχεται να εμπλέκονται "αυτόκλητοι τιμωροί", ερευνούν οι αστυνομικοί στην Κώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το θύμα της επίθεσης κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν πέντε άτομα. Όπως ανέφερε, είχε έρθει σε επαφή μέσω διαδικτύου με μία γυναίκα -ενήλικη κατά τα λεγόμενά του- και συμφώνησαν να συναντηθούν.
Ωστόσο, κατά το ραντεβού, αντί για γυναίκα, εμφανίστηκαν τα συγκεκριμένα άτομα, τα οποία του επιτέθηκαν άγρια. Μάλιστα, ο εν λόγω άνδρας είπε στις Αρχές πως χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχο περιστατικό είχε καταγραφεί την περασμένη εβδομάδα, στη Θεσσαλονίκη, όταν 30χρονος έπεσε στην παγίδα νεαρών που έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ ανήλικης στο Instagram, του έκλεισαν ραντεβού και του επιτέθηκαν με μαχαίρι.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών και τα κίνητρά τους.