
Έπειτα από δύο περίπου χρόνια διεξήχθη η πρώτη παρέλαση στην Αθήνα, καθώς η πανδημία του κορονοϊού είχε καταστήσει αδύνατη την πραγματοποίησή τους τα προηγούμενα χρόνια. Μπροστά από τη Βουλή δεκάδες μαθητές παρέλασαν αποδίδοντας φόρο τιμής στους πεσόντες του 1940. Φυσικά το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε έκπληξη είναι πως ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων της παρέλασης μαζί με τον 4χρονο γιο του.
![Κώστας Μπακογιάννης: Με τον μικρό του γιο στην παρέλαση στο Σύνταγμα - Με κοστούμι ο 4χρονος Δήμος [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/c5/c5e1fc7029b3406184ae8d011bee1978.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Ο γιος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς είναι από τις λίγες φορές που εμφανίζεται δημόσια και μάλιστα σε επίσημη εκδήλωση.
Οι δύο τους κάθισαν μαζί, με τον μικρό, Δημοσθένη, να απολαμβάνει την αγκαλιά του μπαμπά του.
Δείτε τις φωτογραφίες:



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr