
"Το βίντεο και οι φωτογραφίες δεν υπάρχουν στη δικογραφία. Οι φωτογραφίες ακυρώνουν το βίντεο", είπε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", για την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη.
Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, κατηγόρησε την νυν και πρώην σύντροφό του ότι τον εκμεταλλευόντουσαν οικονομικά.
Ιδιαίτερα για την πρώην σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του είπε πως "την ζούσε επί 15 χρόνια, της αγόρασε σπίτι στη Βουλγαρία, υπάρχουν καταθέσεις".
"Άκουσα το πρωτοφανές, ότι η δεύτερη κυρία έδινε χρήματα στην πρώτη. Από που, τι εργασία κάνει και κερδίζει χρήματα; Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα", ανέφερε ο κ. Κούγιας και συνέχισε:
"Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων", είπε επίσης ο δικηγόρος του τραγουδιστή, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, οι δύο πρώην σύντροφοι του τραγουδιστή δεν ενδιαφέρονταν για τα συναισθήματα και την προσωπικότητα του Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά για το πορτοφόλι του. "Ο καθένας καταλαβαίνει ποιος από τις δύο πλευρές είναι το θύμα και ποιος ο δράστης", σχολίασε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr