Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση, λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι, στα Μακρίσια Ηλείας.
Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε αρχικά σε δασική έκταση, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.
![Κρέστενα Ηλείας: Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά, καίγονται σπίτια στη Σκιλλουντία – Εκκενώνεται η κατασκήνωση στη Φρίξα βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/ba/ba21132650a9469cb42874cfa50defe1.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, ενώ κινείται πλέον ανεξέλεγκτη προς Κρέστενα.

Εκκένωση στην κατασκήνωση της Φρίξας
Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει μπει στα πρώτα σπίτια στην Σκιλλουντία και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση στο χωριό Γρύλος στην κατασκήνωση της Φρίξας.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν πληροφορίες, οι πυροσβέστες έχουν προχωρήσει ήδη σε αρκετούς απεγκλωβισμούς κατοίκων στην περιοχή.
Στο σημείο επιχειρούν και εναέρια μέσα.
Σε πλήρη ετοιμότητα τα Κέντρα Υγείας Κρεστένων, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, καθώς επίσης και το Γενικό Νοσοκομείου Πύργου
Για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Μακρίσια Ηλείας έχουν τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα τα Κέντρα Υγείας Κρεστένων, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, καθώς επίσης και το Γενικό Νοσοκομείου Πύργου, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.
Ενημερώνει, επίσης, πως μέχρι τώρα μόνο ένας πολίτης που υπέστη ζημιές το σπίτι του από την πυρκαγιά έχει προσέλθει με αναπνευστικά προβλήματα στο Κ.Υ. Κρεστένων και έχει η κατάστασή του έχει αντιμετωπιστεί πλήρως.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr