Το απόγευμα της Τρίτης, στον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου, στην πόλη του Ηρακλείου ένας 47χρονος Αλβανός άρχισε να επιτίθεται, χωρίς λόγο στους παριστάμενους.
Όπως αναφέρει το Cretalive.gr ο 47χρονος, εμφανώς υπό την επήρεια ουσιών, στην αρχή φώναζε και κλωτσούσε διάφορα αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να χτυπήσει κάποιους από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο χώρο.
Κλήθηκε η αστυνομία και όταν έφτασε εκεί κλιμάκιο από το Α' Αστυνομικό Τμήμα, ο άνδρας χτύπησε και έναν από τους αστυνομικούς, πριν οι τελευταίοι καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
Μάλιστα ο αστυνομικός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς τα τραύματά του να χαρακτηρίζονται σοβαρά.
Ο 47χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr