Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 25 Ιουνίου, σε γειτονιά του Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα στον Πόρο, όταν ένας 55χρονος έπεσε από μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ένας γείτονάς του είδε την πτώση και κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος NeaKriti.gr, ένας 55χρονος άνδρας έπεσε από τη βεράντα του σπιτιού του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας εκτελούσε εργασίες στη βεράντα και πιθανόν να έχασε την ισορροπία του. Για καλή του τύχη το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας γείτονας, ο οποίος άμεσα κάλεσε βοήθεια.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr