Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας του 46χρονου Λ.Σ. στην Αρχοντική Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, από την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής αποδεικνύεται ότι το θύμα δέχθηκε πλήξη στον θώρακα και στα άνω άκρα από χόνδρους μακρύκαννου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ευρήματα πρόκειται για σκάγια για θύρα αγριογούρουνου. Άλλα τραύματα που εντοπίστηκαν ήταν κάταγμα στο ένα άνω άκρο.
Το θύμα δέχθηκε το φονικό πλήγμα σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων και τα σκάγια έπληξαν τον πνεύμονα και το μυοκάρδιο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται από την Ασφάλεια Ρεθύμνου οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της φονικής ενέδρας, με έμφαση στον κόσμο της νύχτας και στις επαφές και διαφορές που είχε το θύμα που πολλές φορές είχε στο παρελθόν απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές.
Ο 46χρονος Λ.Σ. άφησε πίσω του τη σύζυγό του και τη 15χρονη κόρη τους.
Απομακρύνεται το σενάριο της βεντέτας
Απομακρύνεται το σενάριο μιας συνεχιζόμενης βεντέτας, στη δολοφονία του 46χρονου αγροκτηνοτρόφου στην Αρχοντική Ρεθύμνου, με τις αστυνομικές Αρχές να συνεχίζουν να εξετάζουν τις σχέσεις του με κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Γίνεται αναφορά για "συνέχεια της έρευνας", καθώς το τηλέφωνο του θύματος ήταν ούτως ή άλλως υπό παρακολούθηση γι αυτό τον λόγο.
Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, το κινητό του τηλέφωνο τον τελευταίο χρόνο ήταν σε επισύνδεση από τις υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών, καθώς φαίνεται να συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών μαζί με Αλβανούς υπηκόους, χωρίς ωστόσο να είχαν προκύψει ευρήματα που θα στοιχειοθετούσαν κατηγορίες σε βάρος του.
Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν η δολοφονία του να ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σχετίζεται με τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών.
Βρέθηκε το κινητό, δεν αποκλείεται να είχε και δεύτερο
Από κει και πέρα, το κινητό του θύματος που αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή οι Αρχές, βρέθηκε στο σπίτι του και το παρέδωσε στους αστυνομικούς η σύζυγός του. Το μετέφεραν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξερεύνηση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε κι άλλο κινητό τηλέφωνο. Ως εκ τούτου, θα γίνει σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή εντοπισμού του θύματος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
