
Δίχως τέλος οι τραγωδίες στην Κρήτη καθώς ένα ακόμα θλιβερό συμβάν σημειώθηκε σήμερα. Άνδρας 51 ετών, σκοτώθηκε την ώρα που εκτελούσε οικοδομικές εργασίες.
Σύμφωνα με το cretalive, το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, στην περιοχή του Αρκαλοχώριου και συγκεκριμένα στο χωριό Νιπιδιτός.
Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης παλιού κτίσματος συγχωριανού του. Επρόκειτο για ένα μικρό κτίσμα, ελάχιστων τετραγωνικών, από το οποίο είχε καταρρεύσει μέρος της οροφής. Απέμενε μόνο ένα μικρό τμήμα του ταβανιού και οι εξωτερικοί τοίχοι.
Κάποια στιγμή ο άτυχος άνδρες έθεσε σε λειτουργία το τρυπάνι, και άρχισα να τρυπα τον τοίχο στην πρόσοψη του παλιού οικήματος και τότε συνέβη η τραγωδία. Τόσο η οροφή που είχε απομείνει όσο και ο τοίχος κατέρρευσαν και καταπλάκωσαν τον 51χρονο.
Οι ακριβείς συνθήκες ωστόσο διερευνώνται.
Σημειώνεται ότι ιδιοκτήτης του οικήματος την ώρας της τραγωδίας απουσίαζε. Παρ'ολα αυτά συνελήφθη, όπως προβλέπεται από την διαδικασία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr