
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Πανόραμα Παλαιόχωρας, όταν ο 46χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής και σκοτώθηκε ακαριαία.
Τα αίτια της τραγωδίας ερευνώνται ενώ σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το συγκεκριμένο σημείο ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο και είχε επισημανθεί πολλές φορές η ανάγκη παρεμβάσεων. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει εμπλοκή δεύτερου οχήματος.
Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και αδερφός του πρώην αντιδημάρχου και προέδρου του αγροτικού συνεταιρισμούς Κουντούρας, Αντώνη Μπιτσάκη. Μάλιστα, διατηρούσε και κατάστημα εστίασης στην περιοχή.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 46χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σπίτι όπου μεγάλωσε.

Ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας όταν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κανδάνου ειδοποιήθηκε για την ανάσυρση αναβάτη μηχανής από δύσβατο σημείο στο οποίο βρέθηκε μετά την εκτροπή της πορείας του.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας ενώ ασθενοφόρο του Κέντρο Υγείας Καντάνου παρέλαβε τον τραυματισμένο μοτοσικλετιστή, ο οποίος ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χωρίς τις αισθήσεις του.
Στο νοσοκομείο Χανίων όπου μεταφέρθηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
O άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Από την πτώση τραυματίστηκε στο κεφάλι και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ο 47χρονος είναι το 23ο θύμα τροχαίου δυστυχήματος στο νησί από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, με την Κρήτη που πέρυσι μέτρησε 64 νεκρούς στην άσφαλτο, να κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στα τροχαία σε ολόκληρη τη χώρα και την τρίτη θέση σε επίπεδο ευρωπαϊκών περιφερειών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του προέδρου του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη, από τους 64 νεκρούς της περυσινής χρονιάς, οι 30 ήταν αναβάτες μηχανών και από αυτούς μόνο δύο φορούσαν προστατευτικό κράνος. Επιπλέον, από το σύνολο των τροχαίων δυστυχημάτων του 2024, τα 23 σημειώθηκαν στα Χανιά, αντίστοιχος αριθμός καταγράφηκε στο Ηράκλειο, 13 θύματα μέτρησε το Ρέθυμνο και 5 το Λασίθι.
Η κηδεία του 46χρονου θα γίνει στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης 15/10 στον Αργιλέ Σελίνου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr