Δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη, την Πέμπτη 12/3.
Σύμφωνα με το creta24.gr, η μηχανή που οδηγούσε ένας 61χρονος στην περιοχή Λοφούπολη του Ηρακλείου, υπό συνθήκες που διερευνώνται, βγήκε εκτός πορείας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε στον τοίχο ενός σπιτιού, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ο θάνατος του 61χρονου οδηγού, ήταν ακαριαίος.
Νεκρός 23χρονος σε τροχαίο κοντά στη Μονή Καψά - Σοβαρά τραυματίας 26χρονος
Λίγο αργότερα, αυτή τη φορά στον Δήμο Σητείας, ένας νεαρός άνδρας 23 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στη Μονή Καψά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες πακιστανικής υπηκοότητας κινούνταν με κατεύθυνση προς Μακρύ Γιαλό, ενώ αγροτικό όχημα κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, από Καψά προς Γούδουρα.
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να πέσει στο οδόστρωμα και να βρεθεί κάτω από το διερχόμενο όχημα.
Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 23χρονο συνεπιβάτη χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ο 26χρονος οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά, φέροντας πολλαπλά κατάγματα.
Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 23χρονου, ενώ ο 26χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος και εξετάζεται το ενδεχόμενο να διακομισθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.