X

Συνελήφθη ο παίκτης ριάλιτι Πάνος Αργιανίδης - Πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς, είχε ταμπουρωθεί στα ΕΛΤΑ

Συναγερμός σήμανε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Γράφει: Παναγιωτης Σπυροπουλος

Συναγερμός σήμανε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου ένας υπάλληλος και πρώην παίκτης τηλεοπτικού ριάλιτι απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Αργιανίδης (μάνατζερ ράγκμπι), βρισκόταν κλεισμένος από το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο κτίριο στο οποίο εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας.

Πάνος Αργιανίδης

Στο σημείο έσπευσε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και η οικογένεια του άνδρα. Ο Πάνος Αργιανίδης, σύφμωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς, ενώ τελικά λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί συνελήφθη μετά από επιχείρηση της ΟΠΚΕ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.