Ξεσπούν οι κάτοικοι στο Ν. Βουτζά: Τα 6 ψέματα του Ψινάκη για τη φωτιά

«Τώρα μιλάει η Δικαιοσύνη. Εμείς ότι στοιχείο διαθέτουμε είναι στη διάθεση του Ανακριτή», λένε οι κάτοικοι.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Ξεσπούν οι κάτοικοι στο Ν. Βουτζά: Τα 6 ψέματα του Ψινάκη για τη φωτιά

Για σειρά ψεμάτων κατηγορούν τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη οι πυρόπληκτοι κάτοικοι στο Νέο Βουτζά.

Με αφορμή άλλη μια προκλητική συνέντευξη του δημάρχου, η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων και Κατοίκων Νέου Βουτζά αναρωτιέται: «Πώς μπορείς να απαντήσεις σε έναν άνθρωπο, ο οποίος δηλώνει ότι «κοιμάται ήσυχος» όταν ο τόπος του μετράει 100 νεκρούς και 53 εγκαυματίες;».

Όπως λένε, «ας ψάξει να βρει κάπου αλλού τη συγχώρεση (ίσως στην προσφιλή του Κίνα), την οποία όμως καμία κάμερα και καμία συνέντευξη δεν θα του εξασφαλίσει».

Η επιστολή καταπέλτης της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κατοίκων Νέου Βουτζά:

Πώς μπορείς να απαντήσεις σε έναν άνθρωπο, ο οποίος δηλώνει ότι «κοιμάται ήσυχος» όταν ο τόπος του μετράει 100 νεκρούς και 53 εγκαυματίες;

Γιατί να ασχοληθείς με κάποιον που έστω κι αν προσπαθεί να απομακρύνει τις Ερινύες με το περίστροφο στο διπλανό μαξιλάρι, όπως δήλωσε, δεν αντιλαμβάνεται τις ευθύνες (που ήδη διερευνώνται);

Και γιατί δεν απαντούν αυτοί που τον εξέθρεψαν, τον ανέδειξαν και τώρα μέσα από προσχηματικές κολυμβήθρες του Σιλωάμ διεκδικούν την εξιλέωση και (επαν)εκλογή τους;

Θα απαντήσουμε, λοιπόν, εμείς, οι πυρόπληκτοι κάτοικοι του Νέου Βουτζά.

Θα απαντήσουμε εμείς, επειδή είμαστε ανάμεσα στα θύματα της τετραετούς απραξίας και ανεπάρκειας, με τραγική κατάληξη την αποφράδα ημέρα της 23 [1]ης [1] Ιουλίου [1] του 2018, που κατέστρεψε το Ν. Βουτζά, το Μάτι, την Αμπελούπολη, τον Προβάλινθο και το Κόκκινο Λιμανάκι.

Όπως, θα κατάλαβαν, οι διαθέτοντες στοιχειώδη αντίληψη τηλεθεατές, το timing της συνέντευξης – αγιογραφίας είχε άμεση σχέση με το αναμενόμενο πόρισμα της Εισαγγελίας Αθηνών, γιατί ο τρόμος δεν κρύβεται ακόμη και πίσω από τα μαύρα γυαλιά!

Όπως επίσης θα κατάλαβαν οι διαθέτοντες στοιχειώδη αντίληψη τηλεθεατές, ο άνθρωπος αυτός ουδέποτε ασχολήθηκε, ως δήμαρχος, με τα προβλήματα του τόπου του.

Απλά έκανε το μοναδικό που ξέρει να κάνει καλά : δημόσιες σχέσεις, με πρέσβεις και celebrities ταξιδεύοντας σε μακρινές ηπείρους με αεροπλάνα, ελικόπτερα, κότερα και ότι άλλο μέσο διαθέτει το "διεθνές jet set".
Δεν θα σχολιάσουμε, βέβαια, τα Ελληνικά του, τα άτοπα γελάκια, τα υπονοούμενα και τις ανεπαρκείς ή προκλητικές δικαιολογίες μέσα από το πολυτελές σαλόνι του "καμένου" σπιτιού του.

Θα απαριθμήσουμε όμως τα ψέματα:

Ψέμα 1ο

Μέτρα πυροπροστασίας:

Από την ημέρα που εξελέγη Δήμαρχος οι κάτοικοι και Σύλλογοι των περιοχών που επλήγησαν, είχαν θέσει στο Δήμο - πριν από τη θερινή περίοδο- τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και κυρίως τα θέματα που έχουν να κάνουν με την επισκευή του πυροφυλάκιου, τον καθαρισμό των ρεματιών από τα ξερά και τα χαμηλά κλαδιά που έπεφταν στους δρόμους, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Ο καθαρισμός κάποιων ξερών και η συντήρηση του πυροφυλάκιου γινόταν από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο του Ν. Βουτζά με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διέθετε. ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ για τα συνεργεία με το GPS!! Οι πυροσβεστικοί κρουνοί δεν λειτουργούσαν. Οι γεννήτριες στα αντλιοστάσια των δεξαμενών δεν μπήκαν ΠΟΤΕ σε λειτουργία, με αποτέλεσμα μόλις κόπηκε το ρεύμα στις 23/7 [2]να διακοπεί και η ύδρευση και να είναι αδύνατοννα σβήσει κάποιος τη φωτιά που έκαιγε το σπίτι του. Τα αγωνιώδη αιτήματα των συλλόγων έμεναν αναπάντητα γιατί ο μέγας απών του Μαραθώνα ήταν μέγας παρών στα πάρτι της Μυκόνου. Και όταν αναγκάστηκε να επιστρέψει το ίδιο απών παρέμεινε αφού στα δημοτικά Συμβούλια δεν παραβρέθηκε σχεδόν ποτέ και όποτε ερχόταν παρέμενε για λίγα λεπτά και αποχωρούσε.

Ψέμα 2ο

Προσωπική παρουσία / απουσία και σχέδιο πολιτικής προστασίας :

Από τον Φεβρουάριο του 2018 είχε ψηφιστεί Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά παραγγελία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπως προβλέπεται για όλους τους Δήμους. Στο συγκεκριμένο σχέδιο που θα το καταθέσουμε στις μελλοντικές μας αγωγές, αναφέρονται μια σειρά από μέτρα, όταν υπάρχει επίπεδο κινδύνου 4. Το επίπεδο κινδύνου 4 σήμαινε ετοιμότητα ακόμα και για εκκένωση. Γιατί δεν επέστρεψε στη θέση του την προηγούμενη ημέρα ή την ίδια μέρα το πρωί ο εκ Μυκόνου κύριος για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του; Ρίσκαρε ζωές; Και ποιο το σχέδιο που είχε αν διατασσόταν εκκένωση; Το γνώριζε ; Γιατί λοιπόν απομακρύνθηκε και δεν ήταν stand by στο γραφείο του;

Ψέμα 3ο

Αντιπλημμυρικά έργα:

Για ποια αντιπλημμυρικά έργα μίλησε; Του είχαν πει τον τίτλο αλλά δεν θυμόταν πού, ποια και γιατί έπρεπε να γίνουν. Το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ. Μετά τη φωτιά τα αντιπλημμυρικά έργα στις δασικές περιοχές πάνω από το Ν. Βουτζά, έγιναν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το δασαρχείο, ενώ στις εντός σχεδίου περιοχές του Οικισμού, γίνονται από την Περιφέρεια, επειδή ο Εξωραϊστικός Σύλλογος του Νέου Βουτζά επέμεινε και πίεσε για να βρεθεί ακόμη και η διαδικαστική φόρμουλα να ενταχθεί σε έργο της Περιφέρειας και να γίνει εγκαίρως. Για ποια υλοτόμηση μιλάει; Εκείνη που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην επεισοδιακή εκείνη συνεδρίαση που εξέδωσε το ψήφισμα της παραίτησής του και ψηφίστηκε επειδή επέμεινε η Συντονιστική επιτροπή η οποία και έφερε copy paste την απόφαση που είχε ψηφίσει ο Δήμος Ραφήνας γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να μην αρχίσει το έργο; Το έργο το οποίο τελικά έγινε από το Υπουργείο Υποδομών.

Ψέμα 4ο

Έργα υποδομών :

Κανένα ουσιαστικό έργο δεν έγινε επί δημαρχίας του ανθρώπου αυτού. Οι δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση και αποτελούν παγίδες θανάτου. Προχθές γιος θύματος παραλίγο να έχει σοβαρό ατύχημα, σε λακκούβα-κρατήρα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα κοινοποιήθηκε στον Δήμο αγωγή κατοίκου του Ν. Βουτζά επειδή υπέστη σοβαρή σωματική βλάβη εξαιτίας λακκούβας -θανάτου στην οδό Χρ. Σμύρνης.

Ήδη με υπόμνημα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Βουτζά καλούνται να κλείσουν όλες τις λακκούβες εντός 5 ημερών διαφορετικά ο Σύλλογος θα προσφύγει στον Εισαγγελέα. Κοινόχρηστοι χώροι είναι εγκαταλελειμμένοι, βρώμικοι χωρίς καμία περιποίηση και οι δύο παιδικές χαρές χωρίς ...παιδικά παιχνίδια. Ο δημοτικός φωτισμός, στις καμένες περιοχές, αναβοσβήνει σαν λεζάντα από τα προσφιλή του νυκτερινά κέντρα.

Το πιο εξωφρενικό ήταν ότι ισχυρίστηκε πως έκανε έργα για την «ακτιογραμμή» του Ματιού που καταρρέει όπως έλεγε χαρακτηριστικά, για την ακτογραμμή που έχει καταρρεύσει... Η λέξη του ήταν άγνωστη, όπως και το έργο.... ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΩΣ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.
Επί δύο σχεδόν μήνες οι πυρόπληκτες περιοχές δεν είχαν καν κάδους σκουπιδιών και τώρα που έχουν κατά κανόνα είναι αναποδογυρισμένοι από τον αέρα, αφού δεν έχουν πλαίσια στερέωσης. Ούτε καν στον Νέο Βουτζά, που κατοικεί ο ίδιος, δεν έφτιαξε κάτι, έστω ένα πεζοδρόμιο, έστω στηθαία τα ασφαλείας στους στενούς δρόμους του Οικισμού για να μην φύγουν τα αυτοκίνητα στο γκρεμό τώρα που δεν υπάρχουν δένδρα να τα συγκρατήσουν και δημοτικά φώτα για να βλέπουν οι οδηγοί. Είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι πήρε 15 εκ για έργα οδοποιίας και μάλιστα μίλησε για μια οδό που θα ...φτιάξει με αυτά τα χρήματα, στο Ζούμπερι η οποία θα πηγαίνει μέχρι τον Μαραθώνα.! Ούτε να αποστηθίσει όσα του έδωσαν να διαβάσει δεν κατάφερε.

Η Προγραμματική Σύμβαση για «έργα οδοποιίας και συνοδά υδραυλικά έργα» ύψους 15,2 εκ ευρώ στο Μαραθώνα και 14εκ στη Ραφήνα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ , από το Υπουργείο Υποδομών τα επόμενα 2 χρόνια. Την Προγραμματική Σύμβαση την ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο με την παρέμβαση του Συλλόγου μας μετά από δύο αναβολές. Το ίδιο και η Μαρίνα.

Μολονότι, αυτή τη στιγμή οι πυρόπληκτοι άστεγοι, επείγονται να ξανακτίσουν τα σπίτια τους και όχι να βλέπουν Μαρίνες, το έργο αποτελεί επίσης εξαγγελία του υπουργείου Υποδομών και όχι του Δήμου.

Το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για το Μάτι και η διάνοιξη δρόμων, στα οποία αναφέρθηκε, αποτελούν μελλοντικό έργο και παρέμβαση επίσης του Υπουργείου Υποδομών αφού ο Δήμος δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα ούτε στον τομέα της πολεοδομικής οργάνωσης.

Ο πρωταγωνιστής της συνέντευξης νομίζει ότι μπορεί να οικειοποιηθεί έργα ή ικανότητες ή στόχους άλλων; Δεν μπορεί όμως πλέον να πείσει κανέναν. Ίσως ούτε τον εαυτό του.

Ψέμα 5ο

Υγεία και ασφάλεια των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών:

Ο πρωταγωνιστής της συνέντευξης μίλησε για τον αμίαντο που του μπήκε στο μάτι πριν από χρόνια, αλλά δεν μίλησε για τον αμίαντο που βρίσκεται σε δημόσιους χώρους και καλείται να συλλέξει για να απομακρύνει από τις καμένες περιοχές.

Επτά μήνες μετά υπάρχουν ακόμα σε όλες τις περιοχές που κάηκαν κομμάτια κατεστραμμένου ελλενίτ που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των δημοτών του. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο Εξωραϊστικός Σύλλογος του Ματιού του επέδωσε Εξώδικη Δήλωση προκειμένου να συμμορφωθεί και να προβεί άμεσα στη συλλογή του αμιάντου, συνάπτοντας συμβάσεις με τις πιστοποιημένες εταιρείες. Ούτε αυτό το επείγον δεν έχει κάνει.

Ψέμα 6ο

Ανάγκες πυρόπληκτων:

Οι δομές δημιουργήθηκαν και λειτούργησαν χάρη στο τεράστιο κύμα εθελοντισμού που αναπτύχθηκε μετά το σοκ του ολέθρου. Από την επομένη της πυρκαγιάς, οι νέοι άνθρωποι από το Μάτι ιδιαίτερα συγκρότησαν ομάδες και έστησαν τα στέκια «ανθρωπιάς» για να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους.

Μάλλον θράσος ήταν οι ευχαριστίες προς την Αεροπορία και το Στρατό που παρέχουν μέχρι σήμερα στέγη και τροφή σε 250 οικογένειες όταν στα τέλη Αυγούστου, σταμάτησε η σίτιση από το Δήμο και παραλίγο οι άνθρωποι να μείνουν άσιτοι, αν ο Στρατός και η Αεροπορία δεν αναλάμβαναν και τα γεύματα. Τα επιδόματα άμεσων αναγκών (586 ευρώ) και οικοσκευής χρηματοδοτήθηκαν από το Υπουργείο των Εσωτερικών και 7 μήνες μετά, ακόμη δεν έχουν διανεμηθεί σε όλους τους πυρόπληκτους.

Ο θεσμικός εκπρόσωπος του Δήμου δεν κατάφερε να διατυπώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ. Ούτε καν τη διοικητική ενοποίηση του Νέου Βουτζά που είναι χωρισμένος σε δύο Δήμους (!), δεν ήξερε να ζητήσει.

Ακόμη και η απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ στους πυρόπληκτους επιτεύχθηκε με προσωπική παρέμβαση του Πρωθυπουργού ύστερα από αίτημα και προσπάθεια της Συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων.
Φτάνει πια με αυτόν τον άνθρωπο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τώρα μιλάει η Δικαιοσύνη. Εμείς ότι στοιχείο διαθέτουμε είναι στη διάθεση του Ανακριτή, ο οποίος θα αναλάβει την περαιτέρω έρευνα, μετά την έκδοση του Πορίσματος, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και θα καταθέσουμε την επιστολή μας, στην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης κα Μαρία Παπασπύρου, προκειμένου να ενισχύσουμε τη δική της έρευνα.

Όσο για τον πρωταγωνιστή της συνέντευξη, ας ψάξει να βρει κάπου αλλού τη συγχώρεση (ίσως στην προσφιλή του Κίνα), την οποία όμως καμία κάμερα και καμία συνέντευξη δεν θα του εξασφαλίσει.

Φωτο: EUROKINISSI

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ 25 Ιαν 2021 | 15:52

Προειδοποίηση meteo για κακοκαιρία - εξπρές την Τρίτη: Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από το μεσημέρι της Τρίτης έως τις πρώτες ώρες της Τετάρτης.

ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ 13 ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ 25 Ιαν 2021 | 14:52

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο πυρομανής που έκαιγε αυτοκίνητα - Είχε κάψει και δύο σκυλιά ζωντανά

Προσωρινά κρατούμενος ο πυρομανής που έκαιγε από αυτοκίνητα μέχρι σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ 25 Ιαν 2021 | 14:50

Συμβουλές της Πολιτικής Προστασίας για τη νέα κακοκαιρία- Ερχονται σφοδρές βροχοπτώσεις και χιόνια

Σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού από τις πρωινές ώρες της Τρίτης και η ΓΓΠΠ συστήνει στους πολίτες τι να κάνουν και τι να αποφύγουν.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK 25 Ιαν 2021 | 14:35

Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Λουκάς Δημάκας για το Σήφη Βαλυράκη- Για το ραντεβού τους που δεν έγινε

Η ανάρτηση του Λουκά Δημάκα για το χαμό του Σήφη Βαλυράκη και το κείμενο πρώην υπουργού για τις διερευνητικές επαφές

ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ 25 Ιαν 2021 | 14:00

Επιστολή της Στέλλας Κυριακίδου στην AstraZeneca: Ζητά διευκρινίσεις για τις καθυστερήσεις

Στην επιστολή αυτή η επίτροπος τονίζει τη σημασία των παραδόσεων σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που ορίζονται στη συμφωνία.

. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΣΡΟΗ ΥΔΑΤΩΝ 25 Ιαν 2021 | 13:35

Λευκάδα: Φορτηγό πλοίο προσάραξε στον όρμο της Βασιλικής [Εικόνες]

Προσάραξη φορτηγού πλοίου σημειώθηκε νωρίτερα στη Λευκάδα

ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 25 Ιαν 2021 | 13:31

Κορονοϊός: Τέσσερα κρούσματα στη Βουλή - Τρεις υπάλληλοι και ένας αξιωματικός της Φρουράς

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν τρεις υπάλληλοι υπηρεσιών της Βουλής και ένας αξιωματικός της Φρουράς - Τεστ στο σύνολο του προσωπικού ασφαλείας της Βουλής.

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ 25 Ιαν 2021 | 13:25

Θρίλερ στην Εύβοια: Εκπαιδευτικός βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του

Σοκαρισμένη η τοπική κοινότητα στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας με τον εκπαιδευτικό που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΜΙΝΕΣ 25 Ιαν 2021 | 13:17

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πλαστική τρυπητή κουτάλα

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας τρυπητής πλαστικής κουτάλας.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 25 Ιαν 2021 | 13:14

Βιασμός 11χρονης: Γιατί ο 38χρονος επιμένει ότι το κορίτσι ήταν μεγαλύτερο σε ηλικία- Αλλάζει η ποινή του

Πως ερμηνεύονται από τη Δικαιοσύνη τα όσα υποστήριξε ο 38χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 11χρονης αθλήτριας.

ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ 25 Ιαν 2021 | 13:09

Ξανά στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Για τρίτη φορά μέσα σε δέκα μέρες στο νοσοκομείο Λαμίας ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ 25 Ιαν 2021 | 13:05

Βιασμός 11χρονης: Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 38χρονος - "Κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια"

Την Πέμπτη η απολογία του 38χρονου προπονητή που κατηγορείται για το βιασμό 11χρονης αθλήτριας. Πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια.

ΜΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ 25 Ιαν 2021 | 12:52

Ντέμης Ρούσσος: Έξι χρόνια από το τελευταίο ταξίδι του "παιδιού της Αφροδίτης"

Η διεθνής επιτυχία, η άνοδος και η κατάθλιψη, η μάχη με την παχυσαρκία. Ο Ντέμης Ρούσσος έκανε διεθνή καριέρα όσο λίγοι Έλληνες καλλιτέχνες